Gzrnár ukončil Bejra, Kotlár v bezvědomí a nečekaný vyzyvatel Alex Cverna. Takový byl turnaj Clash of the Stars 3

Gzrnár ukončil Bejra, Kotlár v bezvědomí a nečekaný vyzyvatel Alex Cverna. Takový byl turnaj Clash of the Stars 3 Filip Grznár porazil Psyhopata Bejra | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Ukončení gilotinou, tvrdé KO i nerovný souboj dva na jednoho. Clash of the Stars znovu posouval hranice a vedle tradičního bizáru nám třetí turnaj ukázal i několik obstojných sportovních výkonů. 

Máme za sebou třetí turnaj organizace Clash of the Stars a fanoušci opět dostali přesně to, co očekávali. Pojďme si připomenout to nejlepší, co nám zápasníci ukázali. 

Úvodní dva duely mohli diváci zdarma sledovat na platformě YouTube a tuto možnost využilo více než 100 tisíc z nich. V úvodním utkání se představili Daniel „Seaser“ Siruček a Norbert Majkrič. Zápas nakonec trval plná tři kola a oba bojovníci předvedli, že MMA přípravu vzali zcela vážně. Chyběla jim sice fyzická kondice, ale i tak ukázali srdce a vůli soupeře porazit. Ve vyrovnaném utkání nakonec zvítězil Siruček a připsal si první výhru pod hlavičkou COTS.

Druhý souboj už ale přinesl bizarní podívanou, na které si organizaci zakládá. Viděli jsme souboj zpěváka Matouše Kaluby a youtubera Maxegreena. Kaluba je opravdu svérázný hudebník, jak někteří říkají, je to důchodce v těle mladého kluka. Maxgreen má za sebou těžký životní příběh, ale svou pílí, vytrvalostí a nasazením v tréninku, inspiruje tisíce lidí. Kaluba měl v utkání velkou výškovou převahu a té dokázal využít. Svými dlouhými pažemi si držel distanc, a jak někteří v žertu říkali, vypadal jako Conor McGregor ve své nejlepší formě. V polovině prvního kola zasadil Maxovi několik úderů a utkání nakonec ukončil pěkně trefeným front kickem na břicho svého soupeře.

Promotéři organizace se snaží vždy ukázat něco neobvyklého a nyní přinesli fanouškům duel dva na jednoho. Mistr světa v čínském boxu Filip Roubíček se představil proti dvojici Daniel Černý & Lukáš Bukovaz. Utkání provázel naprostý chaos. Dvojice na Roubíčka neustále utočila a on takový tlak nedokázal ustát a prohrál v prvním kole na TKO. Nutno podotknout, že zápas hrubě nezvládl rozhodčí. Roubíček byl neustále faulován, schytal ránu do rozkroku a několik úderů do zátylku. Toho si všimli i fanoušci v hale, kteří Filipa neustále povzbuzovali a dvojici bojovníků po utkání hlasitě vypískali. Roubíček se každopádně nemá za co stydět, ukázal srdce válečníka a potvrdil, že patří mezi nejlepší bojovníky COTS.

Na prelims kartě zaujal zápas Tadeáše VeseléhoPavlem „Snejksem“ Měsíčkem. Mezi oběma borci byl více než třicetikolový váhový rozdíl. Menšík toho dokázal využít a vyhrál v druhém kole na TKO. Tadeáš pařil mezi nejméně oblíbené účastníky turnaje. Nemají ho rádi ani přítomní influenceři a především diváci, kteří velkou část zápasu skandovali „tlustá sv*ně“.  

Dobrými výkony se prezentovaly Hanka Gelnárová a Ivan „Kid Ajvn“ Kloc. Gelnárová ukončila soupeřku během 15 vteřin, Kloc vyhrál v polovině prvního kola. Na své zápasy slyší chválu ze všech stran a určitě jsme o nich neslyšeli naposledy.

V očekávaném souboji těžkých vah Karlos Benda ukončil tvrdým KO Jardu Kotlára a všem ukázal, že i superhrdina může padnout bradou na zem. Po zápase si oba borci podali ruce a prokázali vzájemný respekt. O velký rozruch se ale postaral profesionální bojovník Alexander Cverna, který přišel do oktagonu a vyzval Karlose Bendu. Přítomní fanoušci začali pískat a smát se zkušenému boxerovi. Karlos s ledovým klidem Cvernovi oznámil, že zápas amatéra s profesionálem nemá žádný smysl. Cverna si tak uřízl ostudu a na sociálních sítích je nyní všem pro smích.

Druhý ženský souboj vyhrála Angie Namgombe, která přitom utkání s Klárou Havlíkovou přijala na poslední chvíli. Angie se již v minulosti na turnaji představila a dokázala předchozí zkušenosti skvěle zúročit. Na soupeřku od začátku tlačila, vyhrála první kolo a v tom druhém Havlíkovou ukončila na TKO. 

Před hlavním zápasem jsme mohli vidět dva souboje, které ukázaly sportovní kvalitu a potěšily opravdové fanoušky bojových sportů. Lukáš „Luktuma“ Tůma porazil po třech kolech na body Davida „Olchiče“ Olchavu. V hlavním předzápase se pak představili Tomáš „Dynamo“ Křižan a Jan „Gejbn“ Havel. Křižan ukončil soupeře ve druhém kole na gilotinu a vysloužil si bouřlivý potlesk diváků. Dynamo je sportovní talent, překvapil nejen fanoušky ale i profesionální bojovníky. Množí se hlasy, že pokud se bude bojovým sportům věnovat naplno, mohl by se stát zápasníkem na profesionální úrovni.

Vrcholu večera, souboji Filipa Grznára s Alešem Bejrem, předcházelo šílené chování Psychopata Bejra, který známého kulturistu několikrát napadl a den před utkáním mu způsobil tržnou ránu pod okem, takže reálně hrozilo, že se zápas zruší. Grznár totiž skončil v nemocnici, kde mu utkání rozhodně nedoporučili. Filip se však tak naštval, že do zápasu nastoupil a boj byl v jeho režii. I když to po sportovní stránce nic extra nebylo, Filip dokázal Bejra ukončit tvrdým kolenem přímo na bradu. Oba kohouti pak po pěti letech zakopali válečnou sekeru, podali si ruce a pohovořili o možné odvetě v MMA. Po zápase přišel do klece trenér z bratislavské Oktagon Fighting Akademy, který si říká Pagy. Kontroverzní postava slovenského MMA vyzvala Filipa na souboj a ten s radostí přijal. 

Clash of the Stars si zakládá na bizáru a kontroverzi. Vyprodaná hala Královka byla ale jasným důkazem, že to funguje. Další turnaj organizace plánuje začátkem příštího roku a detaily zatím nejsou známy.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články