Co dalšího (ne)uvidíme v Clash of the Stars? Le Sy nabídl názor na souboje v autě, telefonní budce a bez rukavic

Co dalšího (ne)uvidíme v Clash of the Stars? Le Sy nabídl názor na souboje v autě, telefonní budce a bez rukavic Tomáš Linh Le Sy na galavečeru Clash of the Stars | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Tomáš Le Sy naznačil, jaké jsou jeho další plány s Clash of the Stars. Nápadů na další formáty má evidentně víc než dost.

Organizace Clash of the Stars nabízí podívanou na zápasy v netradičním střihu, i proto zaznamenala obrovský úspěch. Tomáš Linh Le Sy v rozhvoru U kulatého stolu prozradil, že by chtěl projekt dotáhnout až do O2 areny. “Ale jestli to bude za půl roku, za rok, to se uvidí. Já bych chtěl, aby to bylo zítra, ale to asi nebude. Cíle jsou vysoké, myslím, že potenciál na to je, takže když budeme pevně stát nohama na zemi a budeme postupně dělat další krůčky, tak to můžeme dokázat.” V plánu je také turnaj na Slovensku. “Ten trh je jednolitý, lidi to baví i tam, takže na Slovensku určitě uděláme galavečer, ale asi ještě ne letos.”

V pořadí již čtvrtý turnaj jeho organizace znovu nabídne nové formáty zápasů. Jde například o souboj tří bojovníků (takzvaný deathmatch) nebo bitvu dvě na dvě. Během rozhovoru padla otázka na souboje v netradičních kulisách – v autě či telefonní budce. Ty už si vyzkoušely organizace z východních zemí, Le Sy je vůči nim ale skeptický. “O tom jsme nepřemýšleli, mě takovéhle věci nebaví,” reagoval. “Já jsem to ani nikdy neviděl. Když jsem třeba něco prohlížel na Instagramu, a něco takového mi vyskočilo, tak jsem tomu nedal snad ani dvě vteřiny.” Na těchto konceptech mu vadí, že už mají se sportem pramálo společného, do Clash of the Stars podle něj nepatří.

To ale neznamená, že by pořadatelům docházely zajímavé nápady. “Ty věci často vznikají u stolu během vteřiny. Napřed se tomu zasmějeme, že je to p**ovina, a nakonec to uděláme (smích). Plány jsou různé, ale nic konkrétního neřeknu.” Následně přišla řeč na souboje bez rukavic. Na ně už se Le Sy pomalu chystá. “Ta myšlenka už padla, takže ano, to bychom mohli. A asi to i uděláme.”

Clash of the Stars samozřejmě stojí na osobnostech. Zatím se zdá, že promotéři o známé tváře nemají nouzi, někteří ale nabídkám stále odolávají. Třeba takový Kamil Bartošek. “S Kazmou jsme v kontaktu, byl na jedné tiskovce i na galavečeru. Baví ho to, líbí se mu to, takže se ho snažíme nějakým způsobem lámat a něco mu nabízet. Zatím to nikam konkrétně nevede. Ale vím, že trénuje, a to je právě ten důvod, proč nás tak zajímá, protože mu to není úplně cizí a je známý.” Le Sy se však zároveň obává, že pokud by se s Kazmou skutečně domluvil, tak by si z organizace nakonec nějakým způsobem vystřelil, což má ve zvyku.

U rozhovoru byl přítomen i Vladimír Kadlec, který nyní figuruje jako promotér organizace GCF. A když zjistil, že spolu s Kazmou spadají do stejné váhové kategorie, navrhl, že by si mohli střihnout zápas. “To bychom se mohli potkat (smích).” Kadlec prozradil, že už spolu o možném duelu mluvili, když na sebe narazili v klubu, Kazma ale celou situaci zřejmě nebral vážně. Vláďa by však o zápas evidentně stál. “Oficiálně vyzývám Kamila Bartoška na zápas v bare knuckle (boxu bez rukavic),” prohlásil s tím, že by si s ním tuto disciplínu rád vyzkoušel. Zároveň ale zapochyboval, že by Kazma jeho výzvu přijal.

Zdroje:  U kulatého stolu

Nejnovější články