Šílené novinky i staré známé tváře. Co nabídne čtvrté pokračování Clash of the Stars?

Šílené novinky i staré známé tváře. Co nabídne čtvrté pokračování Clash of the Stars? Jaroslav "Security" Kotlár a | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Výstřednost již neodmyslitelně patří k organizaci Clash of the Stars. Čtvrý turnaj českých internetových celebrit proběhne 11. března a fanoušci se opět mohou těšit na šílenou podívanou.

Kontroverzní organizace na tiskové konferenci představila všechny účastníky blížícího se turnaje Clash of the Stars 4. Uvidíme staré známé bizarní postavy, bývalého zápasníka Oktagonu a nově třeba také MMA v podání českých vycházejících talentů. 

Každý galavečer Clash of the Stars přináší něco, co jsme na české půdě zatím neviděli. V březnu dostaneme utkání třech bojovníků najednou. V pomyslné trojce se utkají známé tváře z předchozích turnajů – Matouš Kaluba, mladý muž s duší ženy v důchodovém věku. Druhým bojovníkem bude hendikepovaný Max Green a trojúhelník uzavírá Kluk s kamením, který se v dětství proslavil nečekaným zjevením v pořadu Ano šéfe. Během tiskové konference moderátoři nabádali zápasníky, aby se spojili a vytvořili takzvanou alianci 2 proti 1. Dá se tak očekávat, že Kaluba spojí síly s Greenem, vypořádají se s Klukem s kamením a poté se vrhnou sami na sebe.

„Všichni tři proti sobě, poslední, kdo zůstane stát, vyhrává,“ vysvětlili organizátoři pravidla, které korespondují s oblíbeným formátem akčních videoher.

Kaluba a Green spolu již bojovali na minulém turnaji, a dokonce se dostali do povědomí Rampage Jacksona, bývalé hvězdy UFC. On a novináři ze serveru MMAfighting.com označili jejich duel za nejhorší zápas v dějinách MMA.

Novou postavou temné strany českého internetu se jistě stane Václav „Král Berouna“ Flachsa. Do této chvíle neznámý člověk způsobil rozruch svým podivným vyjadřováním. V živém vysílání psali diváci do chatu různé spekulace, že použil některé návykové látky. Dokonce přítomným fanouškům ukázal tetování s motivem Clash of the Stars. Jeho soupeřem bude Aleš „René“ Olejník, kameraman Aleše Bejra, který prozradil, že bojuje pouze na ulici a poslední zápas měl s bezdomovcem v Chrudimi. Olejník i Flachsa se neustále uráželi a nebýt ochranky, došlo i na fyzickou konfrontaci.

Do ženského duelu David vs. Goliáš nastoupí kulturistka Aneta Adamusová a bývalá účastnice Oktagon Výzvy Michaela „Miss problém“ Dostálová. První jmenovaná bude v zápase vážit o dobrých 25 kilogramů více, avšak Dostálová je majitelkou černého pásu v brazilském jiu-jitsu a má za sebou i několik MMA zápasů. Mezi ženami proběhlo na tiskovce vše v přátelském duchu, takže se zdá, že uvidíme čistě sportovní klání bez cirkusu okolo.

Další ženský souboj znovu přinese něco u nás dosud neviděného. Tentokrát uvidíme v kleci čtyři bojovnice najednou, střetnou se ve formátu 2 na 2 v kickboxerském klání. Do modrého rohu nastoupí Slovenky Inked Dory a Karina Pedro známé z platformy OnlyFans. „Šly jsme do toho proto, abychom zkusily něco nového a taky se trochu zviditelnily u vás Čechů,“ uvedla jedna z nich. Na druhé straně uvidíme influencerky Kristal Shine a Denisu Ryndovou. Ty na tiskovku dorazily v tričkách s karikaturou soupeřek a nápisem „V Clashi jsou jen dvě princezny.“ Slovenky kontrovaly větou „Uvidíme, kdo budou královny.“

Bez účasti Karlose Bendy či Filipa Roubíčka se mohlo zdát, že neuvidíme žádný čistě sportovní duel. Naštěstí organizátoři získali dva mladé amatérské talenty, kteří startují svou kariéru. V MMA zápase uvidíme boxera Davida Karbaše se začínajícím zápasníkem Erikem Višem.

V dalším souboji, který může ukázat sportovní kvalitu, se ukáží youtuber Jakub „Freescoot“ Smrek a Nathan Dzaba. Druhého jmenovaného znají diváci z reality show Survivor a především z organizace Oktagon MMA, kde nastoupil proti Adamu Reiterovi. Nathan nabídku přijal pouhých pár hodin před tiskovou konferencí, dlouhodobě ale trénuje s hvězdami českých bojových sportů a prohlásil, že utkání bere zcela vážně a během následujících týdnů se začne opravdu tvrdě připravovat.

O další zápasy se postarají veteráni z předchozích turnajů. Nenáviděný Tadeáš Veselý vyzve Miroslava „Fayna“ Lonera. V těžké váze nastoupí Jaroslav KoltárTomášem „Abe“ Charvátem. Kontroverzního kulturistu Filipa Grznára vyzval svérázný Martin Sedlák, který pod přezdívkou „Pagy“ koučoval bojovníky v bratislavském OFA Gymu.

Hlavní duel galavečera obstarají Kryštof Novák z reality show Love Island a bývalý pornoherec, nyní fitness trenér soutěžící v disciplíně CrossFit, Michal Chlup. Novák se bojovým sportům už nějakou dobu věnuje a fanouškům slibuje pravou sportovní podívanou. „Co já bych tu chtěl předvést? Myslím, že bizár fightů tu máte až až. Začnu podporovatelem Babiše, v ochozech se porvali dva kluci, kteří spolu budou mít zápas. Bizáru je tady opravdu až moc. Já jsem tu proto, abych do organizace přinesl trošku vážnější zápasy,“ prohlásil sebevědomě.

Nutno podotknout, že od prvního turnaje kvalita zápasů postupně roste. Většina účastníků dělá alespoň malé pokroky a je vidět, že se připravují. Nathan Dzaba, Freescoot, Grznár, Pagy či Tomáš Chlup berou turnaj zcela vážně a v záplavě šílených soubojů mohou fanouškům ukázat krásu a pravou podstatu bojových sportů – odhodlání i obrovskou dřinu.

Celá startovka turnaje Clash of the Stars 4:

Tomáš Chlup vs. Kryštof Novák (MMA)

Filip Grznár vs. Martin „Pagy“ Sedlák

Jaroslav „Kotlár Security“ Kotlár vs. Tomáš „Abe“ Charvát (MMA)

Kristýna Kotianová, Denisa Ryndová vs. Petra Úřadníčková, Karina Petrová (2 na 2, kickbox)

Jakub „Freescoot“ Smrek vs. Nathan Christián Dzaba (MMA)

Miroslav „Fayne“ Loner vs. Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý (MMA)

Matouš Kaluba vs. MaxGreen vs. Kluk s kamením (MMA) (všichni proti všem)

Michaela „Miss Problem“ Dostálová vs. Aneta Adamusová (MMA)

Jan „Halien“ Štec vs. Martin „ZIAMW“ Hronec (MMA)

Václav „Král Berouna“ Flachsa vs. Aleš „René“ Olejník (MMA)

Michal „Psycho Michal“ Peštuka vs. Lukáš „Bukys“ Bukovaz (MMA)

David Karbaš vs. Erik Višek (MMA)

Zdroje:  Youtube

Nejnovější články