Tři sta kilo v kleci, vyhozené rameno a první šampion Clash of the Stars. Vyprodaná hala O2 Universum viděla skvělou bizarní show

Tři sta kilo v kleci, vyhozené rameno a první šampion Clash of the Stars. Vyprodaná hala O2 Universum viděla skvělou bizarní show Diego Kotlár a Karlos Benda | zdroj: FOTO: Se svolením Clash of the Stars

Karlos Benda potrestal Diega Kotlára tvrdým kopem. Nenáviděný Tadeáš Veselý si poranil rameno a slovenský rapper vybojoval titul šampiona. Nejočekávanější zápasy turnaje Clash of the Stars 5 bavily přítomné fanoušky.

Tři sta kilo živé váhy v kleci. Na veřejném vážení ukázaly dvě váhy Diegu Kotlárovi těžko uvěřitelných 180 kilogramů. Kulturista Karlos Benda přidal 112 kilo svalů a Clash tak uspořádal souboj nejtěžších bojovníků v dějinách organizace. Po měsících urážek a čisté nenávisti se oba kohouti konečně utkali tváří v tvář. Benda měl jednoduchou taktiku, držet si Kotlára co nejvíce od těla tvrdými lowkicky i kopy na tělo. Během první minuty soupeře několikrát úspěšně trefil, po půl minutě umístil roundkick přesně na solar svého soupeře a poslal Kotlára k zemi. Poté přidal ještě pár úderů, než rozhodčí utkání ukončil.

S Bendou nemá o vyzyvatele nouzi. Na začátku galavečera si s ním zkoušel domluvit odvetu Jarda Kotlár, ten však trval na kleci strachu, takže na rematch nejspíš nedojde. Po zápase pak na Karlose vystartoval trenér přezdívaný Žralok, kterého nakonec musela zpacifikovat ochranka. Známý kulturista se ale netvářil, že by měl o tento zápas zájem.

V hlavním předzápase se představil Tadeáš „Gangsta Boy“ Veselý, nenáviděný člen organizace, na kterého fanoušci s gustem křičí „tlustá svině“. Proti němu nastoupil profesionální kickboxer Tadeáš „Mawar“ Růžička, který do Clashe přišel, aby Veselého potrestal za jeho nevhodné chování. Utkání proběhlo dle zvláštní pravidel. Veselý mohl zápasit dle klasických MMA pravidel, Růžička pouze boxovat s 20uncovými rukavicemi. Střet dvou odlišných světů, influencera s mistrem světa v kickboxu, dopadl dle očekávání. Růžička držel vzdálenost a vždy přiskočil s tvrdým úderem na Veselého spodek. Po minutě a půl prvního kola však přišel nečekaný konec. Mawar trefil úder, po kterém Veselému pravděpodobně vyskočilo rameno. Ten padl v bolestech na zem a rozhodčí musel utkání ukončit. Růžička tak při svém prvním zápase v kontroverzní organizaci zvítězil v prvním kole technickým KO a přiznal, že takovou podporu publika už možná nikdy nebude mít.

Večer pak uzavřel první titulový souboj v historii organizace. Slovenský rapper Tomáš „Dynamo“ Križan proti jednomu z nejznámějších českých influencerů Marku „Datlovi“ Valáškovi. Velký souboj oba borci svedli již při pátečním vážení. Zatímco Dynamo splnil limit 84 kilogramů bez větších problémů, Datel váhový limit splnit nedokázal. Hubnutí je i pro profesionální zápasníky velká výzva a Datel se rozhodl shazovat neskutečných 20 kilogramů. Na váze měl však 87 kg a přišel o možnost zápasit o šampionský pás. Příležitost vybojovat premiérový titul tak získal pouze slovenský zápasník a plně ji využil. Datel sice v úvodu tlačil, ale Dynamo z ústupu několikrát dobře trefil a po necelých čtyřiceti vteřinách přesný hákem Datla takzvaně nahulil a poté ukončil na zemi na ground & pound. Slovenský rapper se tak stal prvním šampionem organizace Clash of the Stars.

Zdroje:  PPV Clash of the Stars

Nejnovější články