Karlos Benda: S Jardou Kotlárem už mám domluvenou odvetu, na Diega přípravu nejedu

Karlos Benda: S Jardou Kotlárem už mám domluvenou odvetu, na Diega přípravu nejedu Karlos Benda vs. Jaroslav Kotlár | zdroj: FOTO: Se svolením Karlose Bendy

Připsal si první KO v dějinách Clash of the Stars a zařadil se mezi největší hvězdy tohoto kontroverzního projektu. Kulturista Karlos Benda přiznal, že v zápasení si přijde na mnohem lepší peníze.

Kulturista Karlos Benda je už nedílnou součástí Clash of the Stars. V organizaci plné youtuberů, tiktokerů a dalších zvláštních postav českého internetu, působí možná až trochu nepatřičně. Už příští sobotu ale s Diegem Kotlárem obstará jeden z nejočekávanějších zápasů na domácí scéně. Náš redaktor Michal Šimsa se za ním vydal do tělocvičny, aby ho po tréninku vyzpovídal.

"Není to příprava na Diega," odmítl Benda, že by se specificky zaměřoval na svého nadcházejícího protivníka. "Měl jsem dva zápasy, tam to byly přípravy na soupeře. Na Filipa Roubíčka to bylo čistě na něj, na Jardu Kotlára byla polovina přípravy přímo na něj. Teďka to ale není na Diega, jedeme prostě komplexně tréninky, já se zdokonaluju, protože Diego by neměl být soupeř takovej, abych se něj musel připravovat."

Druhým dechem ale Karlos dodal, že je realista. "Nerad tohle říkám, protože je to MMA a tam se může stát cokoliv. A já jako amatér si uvědomuju, že dělám spoustu základních, zásadních chyb. A pokud se nějaká fatální chyba stane v tom zápase, tak mě Diego může porazit. Ale já věřím, že se to nestane a že ten zápas bude jednoznačně pro mě."

Toho, že by Diego nenastoupil, se prý nebojí, protože by v takovém případě dostal od organizace tučnou pokutu.

"Doufám, že je to poslední Kotlár," prohlásil také. "I když teda s Jardou už mám domluvenej rematch, takže s ním budu mít další zápas. A když ho vyklepnu i podruhý, což se asi stane, tak ho pak možná klidně vyklepnu i v té kleci strachu (3x3 metry). Protože on si furt myslí, že tam bude neporazitelnej nebo něco takovýho, ale samozřejmě, že nebude. Ale nepředbíhejme, tak jak tak doufám, že z rodu Kotlárů je to ten poslední člen."

I když je Benda primárně kulturista a dosáhl v ní spousty úspěchů, přiznal, že zatímco v tomto odvětví šel finančně spíše do mínusu, v Clash of the Stars si přijde na hodně slušné peníze. Přínos vidí i v enormním růstu čísel na svých sociálních sítích. "Najednou jsem z fáze kulturisty, kde jsem na všechno musel vydělávat, ve fázi amatérskýho MMA fightera, kterej si opravil střechu na baráku za ty peníze a velice slušně si šetří." Přesto v sobě sportovce nezapře a v budoucnu by si rád zkusil i zápas s nějakým profíkem. Zatím ale zůstává nohama na zemi a přiznal, že na to ještě nemá.

Otázka padla i na potenciální zápas s Filipem Grznárem. Šel by Karlos do souboje s kolegou z kulturistiky?

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články