Diego Koltár patří do basy nebo do ústavu, říká Karlos Benda na adresu příštího soupeře

Diego Koltár patří do basy nebo do ústavu, říká Karlos Benda na adresu příštího soupeře Diego Kotlár a Karlos Benda | zdroj: FOTO: Se svolením Clash of the Stars

Co začalo nevinným popichováním na sociálních sítích, skončilo urážkami a trestním oznámením. Kulturista Karlos Benda vyzve nenáviděného Diega Kotlára na turnaji Clash of the Stars 5.

Trashtalk, neboli rýpání a urážení soupeře za cílem vlézt mu do hlavy, je dnes už nedílnou součástí světa bojových sportů. Fanoušci slovní výměny milují a bez trashtalku si nedokáží bojové sporty představit. Pravdou je, že i promotéři toto jednání podporují a nabádají zápasníky, ať se do svých soupeřů neváhají slovně opřít.

Clash of the Stars je kontroverzní projekt, který si na trashtalku a tzv. brikulích zakládá možná více než na samotných zápasech. Kdo chce v této bizarní organizaci prorazit, musí mít nejen sledující na sociálních sítích ale také ostrý a velmi vulgární jazyk. Toho se chytil i Diego Kotlár, rodinný příbuzný Jaroslava Kotlára, kterého Benda porazil v prvním kole KO. Diego chce Jardu pomstít, souboji s Karlosem Bendou ale předchází zcela nevhodné chování, výhružky i trestní oznámení.

Karlose Bendu jen tak něco nerozhodí. Čím si ale prošel během několika posledních měsíců, to by zamávalo téměř s kýmkoliv. Diego ucítil příležitost lehce vydělaných peněz a na sociální sítě začal přidávat videa, kde se do Bendy opíral. Ze začátku vše probíhalo v únosné míře, ale když Kotlár zjistil, že zajímá jen úzký okruh lidí, začal přitvrzovat. Karlos je milovník psů a stará se o pět čtyřnohých kamarádů. Toho se Diego chytil a začal o Bendovi říkat, že je zoofil. Říkáte si, že takhle se chová dítě na základní škole? Tak Kotlár zašel ještě dál a začal veřejně vykřikovat, že Bendovi om*dá mámu i tátu, přál mu smrt nebo přinejmenším rakovinu a nechybělo tvrzení, že je Benda rasista. Třešničkou na dortu bylo podání trestního oznámení, které policie ihned smetla ze stolu.

V utkání bude Benda obrovským favoritem s kurzem 1,02. Není se čemu divit, stokilový kulturista se zkušenostmi z MMA se totiž postaví 150kilovému soupeři, který má problém vyjít schody do druhého patra. Osobní spor vygradoval do takové osobní roviny, že Karlos slibuje zmlátit to „nevychované ho*ado.“

Jako divák jsi se zúčastnil předchozího turnaje Clash of the Stars 4. Jaká byla atmosféra a jak sis akci užil?

Atmosféra byla fantastická. Od začátku do konce jsem si celý galavečer užil naplno.

Seděl jsi za Karlosem Vémolou, který ti bránil ve výhledu. Nechtěl sis to s legendou českého MMA vyříkat ručně a stručně?

Chvíli jsem přemýšlel, že ho vyzvu na polštářovou bitvu (smích). Ve skutečnosti jsem Karlosův velký fanda a bylo mi ctí sedět vedle něj. To samo o sobě byl další velký zážitek.

A teď oblíbené téma Jarda Kotlár. Měli jste možnost se potkat a mluvit spolu?

Ano, potkali jsme se v zákulisí. Podali jsme si ruce a prohodili pár slov. Jarda je prostě Jarda, ale máme k sobě vzájemný respekt, známe hranice, i když je tam určitá rivalita, tak jsme schopni spolu normálně mluvit a fungovat. Což s Diegem rozhodně nebude možné. Až ho uvidím, tak ho budu chtít zabít.

Jarda Kotlár nastoupil do klece 3x3 metry. Tento koncept jsme již mohli vidět v Polsku, ale Jarda je asi první člověk, který v této kleci soupeře uškrtil. Co říkáš na jeho výkon?

Problém bohužel je, že Jarda neměl soupeře. Huhu je na úrovni Maxe Greena či Kaluby. Za to Jarda sice nemůže, ale celý zápas byl opravdu o ničem. Uvidíme, jak si Jarda povede proti adekvátnímu soupeři.

Smlouva na zápas s Diegem Kotlárem je podepsaná. Co říkáš na tento match-up, který vznikl především proto, že fanoušci chtějí vidět další bizár a slyšet tvé vtipné hlášky během tiskových konferencí?

Bohužel jsem ze začátku nevěděl, jaký je Diego člověk a s kým si zahrávám. Nikdy jsem nepotkal tak špatného člověka, jako je on. Vulgární urážení mé rodiny je u něho na denním pořádku. Vyhrožování smrtí, přání abych dostal rakovinu a jako třešnička na dortu mě udal na policii. On, který seděl v base za těžký zločin. Kvůli Clashi se postarám o to, aby všichni věděli, co je zač. Myslím smrtelně vážně, když říkám, že tento člověk by měl sedět v base nebo v ústavu. Ale to už diváci doufám poznali. Za to všechno, co řekl o mé rodině, ho chci v kleci přizabít a ublížit mu, jak jen to půjde. Už nejde o sport, ale je to osobní spor, ve kterém chci zmlátit nevychované hovado.

Kdy začneš s přípravou na Diega? Člověka, který má 150 kilogramů a jak se říká: Kdo má vanu, ten má ránu. Nebojíš se, že můžeš soupeře trošku podcenit a v přípravě tomu nedáš tolik, jako v minulých zápasech?

Rozhodně se nebojím, že bych cokoliv podcenil. Moje povaha by mi to nedovolila. Když něco dělám, dělám to na 100 %. Je pravda, že se nepřipravuji konkrétně na Diega, ale snažím se zlepšovat jako bojovník.

Zdroje:  vlastní

Nejnovější články