Zmlátím toho nevychovaného a ulhaného vajgla, říká Karlos Benda na adresu příštího soupeře

Zmlátím toho nevychovaného a ulhaného vajgla, říká Karlos Benda na adresu příštího soupeře Karlos Benda | zdroj: FOTO: Se svolením Karlose Bendy

Lepší finanční podmínky i dlouhodobá smlouva. Karlos Benda odmítl fackovanou s Alexem Cvernou, stal se tváří Clash of the Stars a začal přípravu na Diega Kotlára.

Ahoj Karlosi. Jak se vede a co je u Tebe nového?

Zdravím čtenáře a fanoušky bojových sportů. Mám se fajn. Neustále trénuji, zranění se mi vyhýbají. Pomalu se rozjíždí spousty nových věcí a projektů, takže vše je super.

Na turnaji Clash of the Star 4 Tě sice neuvidíme, ale určitě budeš turnaj sledovat. Na jaké zápasy se těšíš?

Na galavečeru budu jako jeden z hostů a poskytnu rozhovor. Uvidíme opravdu hodně zápasů, já osobně se nejvíce těším na Jardu Kotlára, i když se mi úplně nelíbí nová pravidla s klecí 3x3 metry. Těším se i na Anetu Adamusovou s Miss Problém a také na Psycho Michala. Samozřejmě mě zajímá i souboj Filipa Grznára s Pagym.

Uvidíme souboj David vs. Goliáš v ženském podání. S Anetou Adamusovou jsi kamarád. Jak hodnotíš její šance?

S Anetou jsem kamarád, a dokonce jsem jí do Clashe přivedl. I když jí budu fandit, její šance moc vysoko nevidím. Doufám, že se jí podaří něco trefit, ale proti černému pásu v jiu-jitsu to bude mít opravdu náročné. Upřímně její šance vidím tak na 15 %

Jarda Kotlár, tvůj poslední soupeř, se představí v kleci 3x3 metry. Co říkáš na tento koncept?

Přijde mi, že Clash dělá vše proto, aby Jarda vyhrál (smích). Klec 3x3 metry může být zajímavá pro oko diváka. Ale ze sportovního hlediska je to nesmysl. Je to jen o štěstí, kdo se první trefí, obzvláště v těžké váze. Výsledek zápasu nebude o ničem vypovídat, vítěz si ani nemůže říct, že vyhrál zápas v MMA, ale spíše v hospodské přestřelce. Sice se na to těším, ale sám bych do toho fakt nešel. MMA je i o strategii, taktice a zápasovém IQ.

Dokonce uvidíme tzv. Deathmatch. Souboj tři bojovníků proti sobě. Chtěl by sis něco podobného také vyzkoušet?

Určitě bych si to vyzkoušet nechtěl. Tohle je jen další bláznivá show, která opět zaujme hodně diváků, ale je to něco, co jde úplně mimo mě.

Jaká je situace ohledně tvého možného soupeře Diega Kotlára? Myslíš, že opravdu podepíše smlouvu na zápas?

Zrovna zítra (28.2.) má podepsat smlouvu, takže v době vydání naše rozhovoru, budu vědět, jak na tom jsme. Každopádně mi bylo řečeno, že s tím mám počítat, takže počítám. Poprvé půjde v mém zápase o krev a násilí. Prostě tam jdu zmlátit toho nevychovaného a ulhaného vajgla.

Po internetu se rojily spekulace, že nastoupíš s Alexem Cvernou ve fackované organizace Red Face. Proč ze zápasu nakonec sešlo?

Já už jsem se o tom rozsáhle vyjádřil na svém youtubovém kanále, takže to jen lehce shrnu. Na fackovanou s Alexem jsem kývl. On to ale propálil ven. Jako jediný z bojovníků nepochopil, že nic nemáme říkat a zápas oznámil. To se dostalo ke klukům z Clash of the Stars, kteří nebyli nadšení. Volali mi a po delší debatě jsme se domluvili, že mi Clash vylepší finanční podmínky a jako první bojovník dostanu smlouvu na více zápasů.

Clash má s Tebou velké plány. Staneš se jednou z tváří organizace. Můžeš nám nastínit, co Tě v budoucnu čeká?

Mohu nastínit možnou odvetu s Jardou Kotlárem, protože ji chtějí nejen promotéři ale i fanoušci, takže se jí dříve či později určitě nevyhnu. Jaké budou další zápasy zatím fakt nevím, ale nebráním se ničemu.

V jaké jsi momentálně formě? Trénuješ každý den?

Trénuju průměrně 6x týdně. Kulturistika a MMA. Až se bude blížit zápas, přidám více kardia. Jídelníček mám celkem volný, takže vážím kolem 115 kg, ale s váhou si ještě pohraji, až bude zápas blíž. Poznal jsem, že se mi nejlépe bojuje, když mám 105 kg, takže tam to budu chtít držet.

Turnaj Clash of the Stars 5 se uskuteční někdy začátkem léta. Máš už v hlavě, jak bude probíhat příprava?

Protože můj soupeř na Clash 5 bude totální blb a sportovní anti talent, tak se zaměřím na své slabiny a zároveň budu pilovat to, co mi jde. Časem chci být jistější v postoji, pořádně se naučit kombinace se zadní rukou a co se týče země, tak se chci naučit přecházet do více dominantních pozic a pracovat v nich.

Děkuji všem fanouškům a tešte se na Clash 4. 

Zdroje:  vlastní

Nejnovější články