Kníže udělal s Carlsenem krátký proces a ukázal, že věk je jenom číslo

Kníže udělal s Carlsenem krátký proces a ukázal, že věk je jenom číslo zdroj: Profimedia

Petr Kníže sice předává své letité zkušenosti mladším generacím, ale sám je jako profesionální bojovník stále excelentní.

Hlavní zápas večera a velice očekávána bitva. Petr "Monster" Kníže píše už dvaačtyřicátý rok života a exceluje momentálně především jako trenér, který produkuje neskutečná jména do světa MMA. Sám se ale stále nebojí  postavit do oktagonu a ukázat, zač je toho loket. Nově vzniklá organizace I AM FIGHTER mu nabídla další zápas a on bez váhání přijal.

Soupeřem mu navíc byl Simon Carlsen, který sice nezápasil pět let, ale předtím ukázal, že umí své oponenty dost dobře kosit a své se o tom přesvědčil například Attila Végh i několik dalších česko-slovenských bojovníků. To celému duelu dalo ještě vyšší úroveň a plno naších fanoušků čekalo na odplatu.

Ta také přišla. Pravdou je, že Carlsen už při nástupu působil o dost méně mohutněji, ale jeho vizitka stále visela ve vzduchu. Kníže ovšem okamžitě zabral rychle střed a Dána natlačil po chvíli k pletivu. Tam odolal několika kolenům a stále pokračoval v tlaku, ve kterém rozdal několik slušných pěstí a loktů.

Carlsen si sice chytil hezký overhook, ale to Kníže nerespektoval a po minutě svého souputníka povalil na zem. Tam začal rozdávat bomby a nakonec jedním z loktů zasadil jedeno z rozhodujících úderů. Carlsen byl otevřený a navíc ještě pěkně otřesený. Na chvíli se sice dokázal vrátit na nohy, ale Kníže ho okamžitě znovu natlačil na pletivo.

V tu chvíli mu navíc začal v hodně slušném tempu sypat pěsti na zátylek. Carlsen se sice dokázal na malou chvíli vymanit a napůl se vyhnout kolenu do oblasti solaru, ale další vlna úderů už byla fatální a Kníže za obrovského řevu celé haly dokončil svojí práci. Odveta dokonána a dokonale provedena. Pomsta byla sladká.

Zdroje:  YouTube I AM FIGHTER , tisková zpráva

Nejnovější články