Komplikace pár dnů před životním zápasem, Buday se o UFC porve se 120kilovým "Zabijákem snů"

Komplikace pár dnů před životním zápasem, Buday se o UFC porve se 120kilovým "Zabijákem snů" Martina Budaye čeká přijímací pohovor do UFC, proklepne ho "Zabiják snů" Lorenzo Hood | zdroj: Profimedia

Změna soupeře na poslední chvíli není pro bojovníka nic příjemného. Tentokrát si ale nejde vybírat, Martin Buday se o UFC bude muset porvat s hrůzu nahánějícím knockoutérem.

Show Dana White´s Contender Series by se dala popsat jako přijímací pohovor pro bojovníky, kteří by chtěli do UFC. Šanci ukázat se v dobrém světle letos dostane okolo 100 bijců z celého světa, smlouvu ale získají jen ti, kteří dokáží ohromit komisi složenou z šéfa UFC Dany Whita a matchmakerů Seana Shelbyho a Micka Maynarda. V minulosti se o to pokoušel například Michal Martínek.

Show letos běží celkem 10 týdnů a už příští úterý se předvede také slovenský bojovník Martin Buday, aktuální šampion těžké váhy Oktagonu trénující pod Attilou Véghem. Původně měl bojovat proti neporaženému Brazilci Hugo Cunhovi, který zatím všech 6 soupeřů mezi profesionály ukončil před limitem. Ten však z neznámých důvodů pár dnů před zápasem odstoupil, o čemž informoval sám Martin na svém instagramovém profilu.

Náhrada se ale našla velmi rychle. Američan Lorenzo Hood si přezdívá „Zabiják snů“ a všech svých 12 výher získal tak, že soupeře rychle knockoutoval. Když už prohrával (celkem 4x), bylo to pokaždé na zemi, kde se daří právě Budayovi.

Taktika tedy bude jasná, dostat Hooda co nejrychleji na zem, a tam se ho pokusit ukončit. Pokud to nevyjde, zažije Buday perné chvilky, protože Američan působí v postoji skutečně hrozivě. Doufejme ale, že tentokrát svou přezdívku nepotvrdí a Martinovi sen o vstupu mezi elitu do UFC nezničí.

Sedmý díl show DWCS poběží v našich končinách v časných ranních hodinách 13. října a sledovat jej bude možné skrze ufcfightpass.com.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články