Král Undergroundu se vrací, v postojářské bitvě poměří síly s obávaným šampionem Keitou

Král Undergroundu se vrací, v postojářské bitvě poměří síly s obávaným šampionem Keitou Losene Keita a Milan Paleš | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Oktagon přidal na startovku posledního letošního turnaje další duel, který udělá radost všem milovníkům tvrdých výměn v postoji.

Poslední letošní turnaj Oktagonu se nezadržitelně blíží. Očekávané odvety Karlose Vémoly s Patrikem Kinclem se sice nedočkáme, promotéři se ale snažili vzniklou díru alespoň částečně zalepit jinými atraktivními duely.

Spekulovalo se sice o tom, že bychom se mohli dočkat bitvy Loseneho Keity s kickboxerským supertalentem Vaškem Sivákem. Na to sice nakonec nedojde, úřadujícího šampiona lehké váhy ale přece jen uvidíme, vhozenou rukavici totiž zvedl žilinský bombardér Milan "Minči" Paleš.

Ostříleného kickboxera si bude většina fanoušků pamatovat jakožto vítěze velkolepé pyramidy Oktagon Underground: Last man standing. Minči je ale také jedním z mála bojovníků z našich končin, kteří zabojovali v ringu kultovní japonské K-1, vidět jsme ho mohli také na akcích domácí PML a smlouvu má i v prestižní ENFUSION, kde jednu dobu dokonce držel šampionský pás.

A právě tam tam se představil naposledy, když před pár dny startoval v čtyřčlenné pyramidě. Na Rusa Ibragimova, který v minulosti porazil například Tadeáše Růžičku, ale bohužel v úvodním zápase bodově nestačil. Z bitvy si ale naštěstí neodnesl žádné větší zranění a může tak na konci měsíce naskočit do další.

Paleš vs. Krčmář Slovensko-české finále turnaje Oktagon Underground: Last man standing. | zdroj: Foto: Oktagon MMA

„Ten, kdo říká, že se už nemá kam posouvat, lže! Stále jsou nové možnosti pro progres. Proto beru každou výzvu, kterou se umím dostat opět o stupínek výše,“ říká Paleš, který právě dostál svým slovům tím, že se rozhodl na poslední chvíli vzít zápas proti úřadujícímu šampionovi lehké váhy Oktagonu. 

30. prosince ho ale v pražské O2 aréně nebude čekat nic snadného. Rozjetý Keita zatím nezná slovo porážka a v MMA nasbíral skóre 8-0. V Oktagonu se prezentoval agresivním stylem, s kterým si nevěděli rady Karol Ryšavý, Rony Paradeiser ani Ivan Buchinger. Budou ale jeho schopnosti stačit na tak zkušeného kickboxera, jakým je Milan Paleš? Do karet "Černému panterovi" budou určitě hrát malé rukavice, na které není Minči tolik zvyklý. V Undergroundu ale prokázal, že v nich zvládne klidně 3 zápasy za večer.

Losene Keita Losene Keita oslavuje vítězství nad Ivanem Buchingerem | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Zda se Paleš pomstí krajany, anebo Keita uhájí neporazitelnost, se dozvíme již 30. 12. na turnaji Oktagon 38 v O2 areně. PPV přenos bude možné sledovat na oktagon.tv.

Startovka vypadá takto:

Jonas Magard vs. Filip Macek – o titul bantamové váhy

Losene Keita vs. Milan Paleš – Underground (thaibox v malých rukavicích)

Rafael Xavier vs. TBA

Matouš Kohout vs. Jan Malach

Matúš Juráček vs. Alex Lohoré

Gábor Boráros vs. Václav Mikulášek – box

Jakub Dohnal vs. Ahmed Vila

Jorick Montagnac vs. Daniel Škvor

Matěj Peňáz vs. Joel dos Santos

Max Handanagić vs. David Jacobsson

Jaroslav Pokorný vs. Can Aslaner 

Martin Pipek vs. Hassan Shaaban

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články