Krištofič s Pukačem předvedou na Oktagonu 14 souboj o Bratislavu

Krištofič s Pukačem předvedou na Oktagonu 14 souboj o Bratislavu zdroj: Profimedia

Hlavní karta na blížícím se turnaji slibuje opravdu třaskavý duel.

Na Oktagonu 14 se symbolicky 14. září v Bratislavě co-main fightu potkají dva domácí borci. Samuel "Pirát" Krištofič a Robert Pukač. Bude to vyhecovaný duel nejen o slovenskou metropoli, ale také o to, kdo se přiblíží k titulovému zápasu welterové divize.  

Krištofič se do "welterovky" přesunul, aby porovnal své síly v tituláku s Davidem Kozmou, ten s ním však poměrně rychle zametl a tak to Pirát zkouší znovu a delší cestou. A na svého nynějšího soupeře už má i recept. "Vím, že se Robo tvrdě připravuje, a tak očekávám, že se mě bude snažit stáhnout na zem a pokusit se mě uležet. Jenže já s tímhle počítám."

Pirátovou taktikou je jednoznačně udržet se co nejdéle v postoji, protože přesně tam cítí svojí nejsilnější stránku. "Co se týká stand-upu, tak doufám, že budu tvrdší přesnější a přesvědčivější. Myslím, věřím a vím - výhra ve třetím kole, TKO."

Pukač není ale zrovna z těch, který by se někoho zalekl. Drží dvě výhry v řadě, když na body porazil českou naději Jana Janku a pak také veterána české domácí MMA scény Tomáše "Thora" Kuželu, kterého utloukl na začátku třetího kola. Také Robo řekl, co si o svém soupeři myslí. "Piráta považuji za lepší průměr. Co se však týká technické stránky, tam jsem určitě na koni."

Na rozdíl od Piráta, který před každou přípravou jezdí trénovat do Thajska, zůstává Pukač ve své domácí kotlině. I tak si svojí přípravu velice pochvaluje. "Příprava jde podle plánu, cítím se velmi dobře. Vůbec nejlépe jak jsem se kdy cítil. V hlavě mám nastaveno, že vyhraju."

Hlavní karta turnaje Oktagon 14 začíná ve 20:00 a vše budete moci sledovat na O2TV.

Zdroje:  Youtube Oktagon MMA , tisková zpráva

Nejnovější články