Lela vysvětlila, proč se na tiskovce pustila do Patrika Kincla

Lela vysvětlila, proč se na tiskovce pustila do Patrika Kincla Karlos Vémola se svou partnerkou Lelou Ceterovou. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Trashtalk mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem naštval Lelu Ceterovou tak, že se v ní probudila lvice a na soupeře svého muže na tiskovce hlasitě vyjela.

Páteční tisková konference organizace OKTAGON MMA přinesla spoustu vyhrocených momentů. Už jsme si zvykli, že se do sebe bojovníci před zápasy naváží a mnohdy dojde i na pěkně ostrá slova. Zatímco ale Keita se Sanikidzem a Magard s Lopezem využili první příležitosti, aby se do sebe pustili, Vémola a Kincl oproti nim zpočátku působili jako dva profesionálové a dokonce se shodli, že už toho bylo řečeno dost.

Stačilo ale málo a oheň byl na střeše. Karlos totiž zmínil, že si musí dávat pozor na pusu, aby ho Kincl za nějaké výroky zase netahal k soudu. Na což Patrik reagoval tím, že ho k tomu inspiroval sám, když hrozil žalobou Rice Fane. A když už to po pár minutách slovních výměn vypadalo, že se pánové dohádali, ozvala se z publika Lela Ceterová a vyčetla Patrikovi, že do trashtalku zatahuje rodinu. 

Reakce na její výstup jsou rozporuplné. Někdo ji naprosto chápe, zatímco jiní mají za to, že Kincl řešil obecně známou kauzu a přímo do Ceterové se nestrefoval.

Sama Lela nyní v instagramovém příspěvku uvedla, co ji k ostré reakci vedlo a že si za ní stojí.

"Na začiatku poznačím, že som nechcela nikoho uraziť, ani sa hádať so športovcom, sedela som na tlačovej konferencii, ktorej súčasťou bol aj môj muž a počúvala som ostré urážky na jeho adresu. Moj muž je v mojich očiach hrdina, pretože zvláda tlaky, ktoré sú na našu rodinu na dennom poriadku. Nepamätám si, žeby počas kariéry, kedy mal zápasy s legendami športu MMA, by sa niekedy objavili prestrelky smerom k rodine. Sedela som tam, protistrana ma jasne videla a nevydržala som, vykričala som to celému svetu. Je to hanba? Pre mňa nie, hanba je ostať ticho, nebyť levica. To zo mňa nerobí zlého človeka, ale naopak ženu brániacu svoj domov a pokoj. Neviem prečo má protistrana potrebu vyťahovať naše osobné veci, nič iné asi nemá," rozepsala se.

"Reakcie z okolia na moje emócie, boli aj priamo z MMA športu a reakcie sú v znení, že asi si to protistrana zaslúžila takto napriamo. Čiže tak ako čítam negatívne články, čítam aj pozitívne. Nebudem tu pokrytec a dávať rady ako sa chovať. Moj svet, moja rodina. Ale každá minca má dve strany. Buďme k sebe úctiví a láskaví."

Je pravda, že rivalita mezi Vémolou a Kinclem dávno přerostla hranice sportu a oba dva se opravdu nemají v lásce. Snad ale emoce po květnové odvetě opadnou a válečná sekera bude po letech zakopána, i když je možné, že se výsledkem jen zadělá na potenciální závěrečný díl trilogie, o němž zatím pochopitelně ani jeden z nich nechce slyšet.

Zdroje:  Lela Ceterová – Instagram

Nejnovější články