Jdeš s Matavaem? Že ti není hanba, pustil se Kincl do Vémoly. Co na to Terminátor?

Jdeš s Matavaem? Že ti není hanba, pustil se Kincl do Vémoly. Co na to Terminátor? Nesmiřitelní rivalové Patrik Kincl a Karlos Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Patrik Kincl se opět osobně potkal s Karlosem Vémolou, aby společně probrali pár osobních záležitostí. A nutno říct, že se ani trochu nešetřili.

Na páteční tiskové konferenci Oktagonu nechyběli ani Patrik Kincl a Karlos Vémola, jejichž vzájemný zápas byl odložen na konec května. Kincl si akci náramně užil, už jen vzhledem k tučné odměně za výkon roku 2022. Fanoušky Oktagonu potěšil tím, jak vyřídil Lohorého, v hlasování mu tedy přihráli poukaz na 100 tisíc korun. “Nečekal jsem to, půjde to určitě na kemp, do přípravy,” odpověděl na dotaz, co s bonusem udělá.

Následně už se ale řešily méně příjemné záležitosti, další otázky totiž narážely na soupeře, který mu už několik let leží v žaludku. Nesouhlasí ale s tím, že by mu odveta měla zásadně změnit život. “Nevnímám to tak, že by pro mě [Vémola] byl nějaký Gamechanger, je to čistě zápas, o který se snažím čtyři, teď to bude pět let. Jsem na tom zaseknutý.” Zároveň odmítl, že by mohlo dojít k trilogii. “Pro mě to tímto zápasem bude ukončené. Nemyslím si, že tady Karel bude čtyři nebo pět let dál zápasit, aby si počkal na odvetu.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

“Terminátorovi” se do názorové výměny zprvu nechtělo. “Před Kinclem si člověk musí dávat pozor na pusu, on už trashtalk nemá rád, je pořád uplakaný a bere to tak daleko, že to tahá k soudům.” Tím si ale vynutil reakci. “Tak nenechám si líbit pomluvy a lži, které si vymýšlíš. A ve finále jsi mě k té žalobě stejně přivedl sám tím, že žaluješ tu mladou žabku, se kterou chodíš na dvouminutová randíčka, a ona přizná pravdu.”

“Bude spíš šťourat do soukromí než do zápasu, k němu nemá co říct, protože ví, že mě nemá jak porazit,” posteskl si Vémola. “Protože k němu ještě nedošlo. A mám strach, že k němu ani nedojde, že si zase něco vymyslíš,” kontroval Kincl.

Ondřej Novotný během tiskové konference přislíbil, že připravuje několik náhradníků, pokud by na jedné či druhé straně došlo ke zranění. Zmínil také náhradní zápas, o němž bude organizace “zanedlouho” informovat. Vémola na jeho slova navázal a Kincla ubezpečil, že kdyby se náhodou zranil, bude k dispozici záskok. “Takže už s tím počítáš, že tam v květnu nebudeš?” rozohnil se “Inspektor”. “Řekni to těm lidem, kteří dvě hodiny čekali, než přijedeš.” Vémola zase připomněl, že už Kincl jeden záskok odmítl. “Šéfové ti dali náhradníka a ty ses z něj po**al, ani jsi nenastoupil. To se mi nikdy nestalo, že bych nenastoupil kvůli tomu, že se mi zranil soupeř. Ty jsi zraněný nebyl, pak sis najednou vymyslel ruku.”

Řeč přišla také na Matavaa, s nímž si Karlos střihne cvičný zápas v Liberci. “Jdeš s Matavaem? Že ti není hanba. Všichni, co tady sedí, v každém zápase testují sami sebe, berou si velké výzvy, chtějí překonávat sami sebe, ale ty ne, ty si tam furt hledáš nějaké kličky.” Vémola oponoval tím, že v horizontu jednoho měsíce stihne dva zápasy, což je podle něj dostatečně velká výzva. “Kolik ty jsi udělal zápasů za poslední půlrok? Nastoupím v dubnu a pak tě zmlátím v květnu. Myslím si, že to je dostatečná výzva.”

Vémola závěrem svému rivalovi vyčetl, že ve velkých zápasech v zahraničí padl. Na to ale Kincl pohotově zareagoval. “Protože testuju sám sebe, jdu s dobrými soupeři, kteří jsou v žebříčku daleko přede mnou. Taky to někdy zkus.” Vémola se již v minulosti zmínil, že má pro Kincla větší hodnotu než pyramida Gamechanger. Je ale přesvědčen, že udělal chybu, když i nadále čeká na odvetu. “Proto ses vzdal Gamechangeru, jdeš sám sebe otestovat se mnou. Před čtyřma rokama jsi to nedokázal, teď to znovu nedokážeš. Nebude ani Gamechanger, ani titul, budeš v pr**li.”

Jak to celé dopadne, to se dozvíme 20. května na turnaji Oktagon 43, tedy pokud opět nenastane nějaká komplikace.

Zdroje:  Oktagon MMA - YouTube

Nejnovější články