Vémola se v Thajsku dostává zpět do formy, pak plánuje potrénovat s posledním přemožitelem Patrika Kincla

Vémola se v Thajsku dostává zpět do formy, pak plánuje potrénovat s posledním přemožitelem Patrika Kincla Karlos "Terminátor" Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Návrat Karlose Vémoly do oktagonu se blíží, a tak Terminátor vyrazil do Thajska, kde se chce zbavit přebytečných kil. Celá příprava na souboj s Kinclem tím ale v podstatě jen začíná.

„Tady v Phuketu už bude jedna hodina ráno a já tady před Muay Thai Tiger gymem ještě vyběhávám, protože ta váha se sama neudělá. A to byl hlavní důvod, proč jsem vyrazil teď na 14 dní do Thajska, protože jak jsem byl nemocnej a po nemoci, tak jsem s Yakuzou trénoval hlavně technicky a díky tomu jsem hodně přibral a spadla mně kondice. Takže teď jsme v Thajsku na 2 týdny se zaměřením na tvrdou kondiční přípravu,“ informoval Vémola fanoušky prostřednictvím sociálních sítí a připojil i montáž z tréninku ve stylu Rockyho.

Z Thajska by měl Karlos zamířit do UFD gymu v Düsseldorfu. "Mimo plno skvělých středních vah tam mají také jednoho frajera, který porazil Kincla v jeho posledním zápase mimo OKTAGON," prozradil s narážkou na Roberta Soldiče. Chorvatský "Robo cop" zničil Patrika předloni v kleci polské KSW. Stylově se však jedná o naprosto odlišného zápasníka, než je Vémola, takže mu asi těžko poradí něco převratného.

Následně "Terminátor" bude brousit zbraně na osvědčených místech doma v Čechách, ve výčtu zazněl Pražský rohovník, Spejbl gym, BJJ v Lanna gymu pod vedením Yakuzy, Reinders MMA a sparringy v Monster gymu. „Pak vyrazím směr Polsko, ANKOS, a potom mám přípravu s klukama z Londýna v London Shootfighters,“ uzavřel s tím, že tohle všechno chce absolvovat ještě před zápasem v Liberci, který je naplánován na 15. dubna.

Soupeřem tam Vémolovi bude Al Matavao, za což on i vedení organizace schytali velkou vlnu kritiky. Karlos si ale stojí za tím, že nejde o pouhou potravu. "Soupeř to je určitě tvrdej. Porazil mýho týmovýho parťáka Salina (Pavel Salčák). Myslím si, že Pirátovi taky celkem ze začátku zatopil. V posledním zápase s Markem Mazuchem předvedl krásný knockout. Nepříjemný je trošku v tom, že je levák, že budu muset malinko změnit přípravu. Ale jinak malej, tvrdej, silnej, zkušenej, podsaditej zápasník. Dobrá příprava na Kincla. Akorát ten obrácenej gard… Ale to vlastně není nic proti ničemu, protože Kincl je komplexní zápasník a může gardy obracet, takže musím být připravenej, jak zprava, tak zleva,“ uvedl pro isport.cz.

„A po Liberci mám měsíc na to, abychom trénink v Reinders gymu a s kluky z Londýna soustředili specificky přímo jenom na Kincla, tak to sledujte. I když plno zlohlasů tvrdí, že tam nenastoupím, nebo že si pro to nedojdu, ale já si pro to dojdu. Protože lvi žerou první. Oss!“ ubezpečil fanoušky, že z očekávané odvety nehodlá odstoupit. Pokud zvítězí, mohli bychom se do konce roku dočkat také rematche s Attilou Véghem, případně "souboje Terminátorů" se Stephanem Pützem.

Zdroje:  isport.cz , Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články