Nebyl čas ptát se, kdo je kdo. "Inkvizitor" Brož vzal na poslední chvíli zápas se slovenským tvrďákem

Nebyl čas ptát se, kdo je kdo. "Inkvizitor" Brož vzal na poslední chvíli zápas se slovenským tvrďákem Bojování Miroslav Brož miluje | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Druhý turnaj Fabriq MMA dostal na startovku další hodně zajímavý souboj, který má předpoklady k tomu zvedat diváky ze sedadel.

Je to jen pár dní, co Miroslav "Inkvizitor" Brož oznámil, že se z organizace RFA vrací zpět do OKTAGONu. Ještě předtím se ale ukáže na akci FABRIQ MMA. Na poslední chvíli totiž přijal nabídku na souboj s nebezpečným Denisem Farkašem.

"Původně jsem dostal jinou nabídku na soupeře, ale to nedopadlo. Denis je dost nevyzpytatelný, je to kvalitní zápasník. Dokázal to v souboji s Polákem Korowczykom, který trénuje v Ankosu (polský gym, kam často vyráží trénovat mnozí čeští bojovníci) a lehké to s ním na sparringu nemá nikdo. I tím Farkaš potvrdil, že i když jsem komplexnější a zkušenější co se týče zápasů v MMA, nemůžu nic podcenit. Moje příprava je navíc kratší, protože jsem bojoval se zraněními. Ale udělám maximum, abych byl v zápase co nejlépe připravený," uvedl Brož a na Instagramu zažertoval, že nebyl čas lámat si hlavu s tím, kdo je kdo, protože chtěl po zranění zkrátka rychle zkusit zápas.

Je obecně známo, že Farkašovou achillovou patou je boj na zemi, v postoji ale nemá problém se přebíjet prakticky s kýmkoliv. Stejně tak ale platí, že "Inkvizitor" jen málokdy odmítne pozvánku k přestřelce a jejich duel má tak všechny předpoklady k tomu stát se nejlepším zápasem večera. Favoritem ale bude díky své komplexnosti rozhodně český bijec.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený FABRIQ MMA (@fabriq_mma)

Druhý turnaj organizace FABRIQ MMA se odehraje v sobotu 25. února v Nitře, ale přímý přenos bude možné sledovat také na platformě oktagon.tv. Kompletní fightcard nevypadá vůbec zle:

 

Gábor Boráros vs. Kirill Medvedovsky

 

Miroslav Brož vs. Denis Farkaš

 

Roman Paulus vs. Michal Jančuška

 

Michal Konrád vs. Magomed Kadimagomedov

 

Tomáš Cigánik vs. Peter Gabal

 

Denis Gondžala vs. Stevan Nikolič

 

Eric Spicely vs. Nikola Zlatev

 

Branislav Zuzák vs. Matej Šurin

 

Marcel Šimo vs. Marek Karlík

 

Patrik Križan vs. Július Kurinec

 

Zdroje:  Športky.sk , FABRIQ MMA

Nejnovější články