Má úder jako když kopne kůň a soupeře kosí jednoho za druhým. Mazuch odešel z armády, aby se mohl plně věnovat zápasení

Má úder jako když kopne kůň a soupeře kosí jednoho za druhým. Mazuch odešel z armády, aby se mohl plně věnovat zápasení Leandro "Apollo" Silva vs. Marek Mazuch | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Když se dobře trefí, soupeři jdou k zemi. Marek Mazuch vystřelil Brazilce "Apolla" z ringu a prozradil, že se teď hodlá bojování věnovat naplno.

Marek Mazuch nastupoval v sobotu na galavečeru Oktagon Underground proti mnohem zkušenějšímu Brazilcovi Leandru Silvovi jako outsider. A po prvním kole by na jeho vítězství vsadil jen málokdo. "Apollo" totiž jasně dominoval, byl rychlejší, přesnější a v ringu si dokonce dovolil dělat srandičky. Mazuch šel navíc do zápasu s nalomeným nosem a ten prošel během úvodních tří minut pořádným zatěžkávacím testem.

Leandro "Apollo" Silva vs. Marek Mazuch Leandro "Apollo" Silva vs. Marek Mazuch | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Jenže, kdo někdy viděl Mazuchovy zápasy, tak ví, že tenhle chlap má v rukách sakra velké rány a stačí, aby se jednou pořádně trefil a tím souboj rozhodl. Brazilcovi navíc po prvním kole ještě vyrostlo sebevědomí a při útocích jako by zapomínal na obranu. A ruce pod bradou se mu už po pár vteřinách vymstily. Slovák trefil levý hák a Apolla doslova roztančil. Dalším z druhé strany ho pak doslova vystřelil z ringu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

"Když jsem viděl ty jeho ruce za zády, tak jsem si říkal, že asi bude mít hanbu před celým Československem," usmíval se na pozápasové tiskovce Mazuch. Boxerský zápas prý bral jako dobrý sparing před svým následujícím fightem, který proběhne ve 17. června na akci DFN 7 ve Zvoleně.

Dobrá zpráva pro nás fanoušky je, že ho teď zřejmě uvidíme bojovat častěji, prozradil totiž také, že dal sbohem armádě a bude se plně soustředit na kariéru v bojových sportech. Potenciál má rozhodně obrovský, porážku v MMA zatím nepoznal a je mu navíc teprve 26 let. Uvidíme tedy, kam až se mu to podaří dotáhnout. 

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články