V ringu je to nelítostný zabiják, jinak má ale srdce na pravém místě, neporažený Mazúch vyzve na DFN 6 rakouského šampiona

V ringu je to nelítostný zabiják, jinak má ale srdce na pravém místě, neporažený Mazúch vyzve na DFN 6 rakouského šampiona Sílu Mareka Mazůcha pocítil na DFN český thaiboxer Jakub Klauda | zdroj: FOTO: DFN

Marek Mazúch se soupeři slitování nemá, honorář po drtivé výhře ale bez mrknutí oka věnoval na dobrou věc. Nyní nastoupí do hlavního zápasu na turnaji DFN 6.

V sobotu si opět přijdou na své všichni fanoušci postojových bojových sportů, thajského boxu obzvlášť. V Bánské Bystrici se totiž uskuteční již šesté pokračování Dracula Fight Night, kterou bude možné sledovat přes platformu oktagon.tv.

V hlavním zápase se představí Marek Mazúch, původně MMA bojovník s bilancí 5-0 se na posledním DFN představil po 2leté pauze a čekal ho rovnou pořádný test v podobě Jakuba Klaudy, který je už roky jedním z nejúspěšnějších českých reprezentantů v thajském boxu. Ačkoliv ale slovenského bojovníka, který se v civilním životě živí jako voják, hned v úvodu rozsekl ve tváři loktem, jeho granátům neodolal a už v půlce kola se poroučel k zemi.

Epická bitva nakonec pokračovala i do druhého kola, kde Mazúch zvítězil na TKO. O kvalitě jeho výkonu svědčí i bonus 1000 Eur, kterým jej organizátoři ocenili. Marek však ukázal dobré srdce a celý ho ihned věnoval na podporu onkologického oddělení, za což si zaslouží obrovský respekt.

Hlavní předzápas obstarají Vladimír Lengál a Štefan Meszároš, kteří se již před lety utkali a předvedli nádhernou bitvu, kterou musel rozhodovat extra kolo. Tehdy se z vítězství radoval český bojovník, srovná se nyní skóre?

"Druhou" šanci dostane také Radek Roušal, který v závěru loňského roku plnil titulky kvůli svému "nevhodnému" tetování, které ho stálo zápas v Oktagonu. To už je ale naštěstí pryč a nic tak nebrání, aby "Ruchy" předvedl své bojové kvality v ringu. V rámci DFN má zatím dokonalou bilanci 4-0 a po Janu Pajtašovi jej čeká další brněnské debry proti Radku Fojtíkovi, který posledně porazil Antonína Coufala.

V akci dále uvidíme například vítěze turnaje UPC: Cesta bojovníka - Matěje Trčku, či Luďka Greguše, který se naposledy blýsknul parádním výkonem v Oktagonu, kde na poslední chvíli zaskakoval právě za výše uvedeného Roušala. Krásy Muaythai si vyzkouší také svěřenec Attily Végha Braňo Zuzák, v ringu se proti němu postaví Erik Tóth, jenž se posledně blýskl parádním TKO naskočeným kolenem.

Turnaj DFN 6 odstartuje v sobotu v 19:00 a na programu je celkem 10 zápasů. Sledovat bude možné skrze placený PPV přenos na oktagon.tv.

Zdroje:  Dracula Fight Night

Nejnovější články