Připrav se, protože něco takového jsi ještě nezažil! Slovenský tank Fapšo jde rozskenout trilogii se svým krajanem

Připrav se, protože něco takového jsi ještě nezažil! Slovenský tank Fapšo jde rozskenout trilogii se svým krajanem zdroj: Profimedia

Dvakrát se už v ringu potkali a každý bral po jedné výhře. Teď je čeká rozhodující třetí duel, poprvé v malých rukavicích. Knockoutér Sebastian Fapšo věří, že tohle bude hrát do karet jemu.

Dnes se v Trenčíně koná akce Muay Thai Evening 11 určená všem milovníkům thajského boxu a bojových sportů celkově. V hlavním souboji se představí domácí veleúspěšná bojovnice Monika Chochlíková, s níž se o prestižní pás mistryně světa WMC přijede pobít Turkyně Funda Alkayis, která má na kontě více než 500 zápasů. K hlavním lákadlům bude ale patřit také závěrečný díl zápasové trilogie mezi Sebastianem Fapšem a Josefem Kolodzejem.

Teprve 20letý Fapšo se stal oblíbencem fanoušků ihned při svém prvním představení v rámci superfightu na Oktagon Underground. Tam totiž naskočil v duchu své přezdívky "Tank" a do Jakuba Bahníka agresivně vlétl od první vteřiny. Ještě před koncem úvodní trojminutovky ho pak sestřelil naskočeným kolenem. Velká očekávání, která do něj fanoušci vkládali, naplnil i v dalším superfightu, kdy se potkal s talentovaným Matějem Kozubovským. Byla z toho válka, na jakou se nezapomíná.

S Josefem Kolodzejem se v ringu poprvé potkali loni v rámci mistrovství Slovenska v kickboxu, tedy pod amatérskými pravidlami s chrániči holení a helmou. Vítězství si připsal pozdější celkový vítěz Kolodzej. Před měsícem v rámci stejného turnaje přišla odveta. Fapšo prý změnil taktiku a snažil se více bodovat, což se mu osvědčilo a tentokrát došel na první místo on. 

Nyní tedy budou mít oba bojovníci šanci svou zápasovou trilogii rozseknout. Fapšo očekává, že jeho soupeř bude hrozit především nebezpečnými koleny, na které si ale bude dávat pozor. Malé rukavice budou prý zase hrát do karet jemu. "Bude to jeho první zápas v malých rukavicích a to jsou moje vody, zatáhnu ho do hlubin, kde ho sežeru." Soupeřovi zároveň vzkázal, ať se připraví, protože něco takového ještě nezažil.

Jak očekávaný souboj dopadne se dozvíme již dnes večer na Muay Thai Evening 11. Kromě toho se můžeme těšit na již zmiňovanou Moniku Chochlíkovou nebo třeba 130kg srbského hromotluka Strahinju Mitriće, který letos na Undergroundu překvapil fanoušky i Tomáše Hrona. Zajímavá bude také 4členná pyramida o titul slovenského šampiona WMC. Celý turnaj bude moci sledovat dnes od 19:00 přes Oktagon.tv.

Zdroje:  Muay Thai Evening

Nejnovější články