Novotný reaguje na "velkohubá prohlášení" ze strany RFA. Co na to Marhanský?

Novotný reaguje na "velkohubá prohlášení" ze strany RFA. Co na to Marhanský? Ondřej Novotný | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Je dobře známo, že si promotéři organizací RFA a Oktagon MMA nemohou přijít na jméno. Za sebou mají další výměnu názorů, která navíc zřejmě poukázala na zásadní změny v RFA.

O “výkop” se postaral Ondřej Novotný během posledního vysílání pořadu MMA letem světem. Nejprve se rozmýšlel, zda by se měl na konto konkurence vyjádřit, nakonec ale pár slov ztratil. “Je to legrace, když každý, kdo tam přišel, na nás huboval. Myslím, že všichni vidíme, že 300 až 400 prodaných lístků teď vypadá jinak než ta velkohubá prohlášení o tom, jak všechno děláme špatně a všechno bude jiné.”

Spolumajitel Oktagonu navíc naznačil, že pro RFA již nepracuje matchmaker Martin Wodecki, který si udělal jméno díky kontaktům v ruských MMA organizacích. “Byl tam matchmaker, který byl dřív náš kamarád, pak si nás všude bral do huby. Teď už tam zase není. Nevím co si kluci udělali, ale možná to bylo první dobré rozhodnutí.”

Následně s největší pravděpodobností poukázal na tiskovou konferenci po turnaji RFA 7, kde přítomní bojovníci podmínili své další zápasy nadstandardní výplatou. “Když někdo sedí na tiskovce vedle někoho, kdo si říká o nemístné částky, a tvůj matchmaker mu v tom pomáhá a říká: ‘Jo, jasně, pojďme ten zápas udělat, kluci si za to zaslouží nesmysl, jde o to, aby Boris rozbil prasátko,’ tak to asi nejste úplně na jedné lodi. Už tam není ani Erik Brezovský.”

A s těmito slovy se pomalu dostáváme na druhou stranu barikády. “Co říkám na slova mého kamaráda Ondry, který nás zase musel zmínit?” reagoval Boris Marhanský na Instagramu. “On nás absolutně nesleduje, jsme mu úplně ukradení, ale vždy o nás musí něco říct,” postěžoval si a vyjádřil se k odchodu Erika Brezovského, který v minulosti pracoval i pro Oktagon. “Jsem rád, že se to po půl roce dozvěděl a že tuto horkou novinku oznámil.” Následně se opravil, vyšlo totiž najevo, že nejde o půl roku, ale o tři měsíce.

Je zajímavé, že Marhanský zareagoval pouze na Brezovského, slova ohledně matchmakera nechal bez komentáře. Otázkou zůstává, jak si to vyložit, bližší detaily se však zřejmě dozvíme velmi brzy. Marhanský následně zdůraznil, že je RFA stále v rozjezdové fázi. “Vidím, že máme stále víc a víc fanoušků, stále se rozbíháme. A z toho mám velkou radost. Teď nás čeká první event v Budapešti, hodně kamarádů nás tam přijde podpořit, podívat se na to, takže se na to opravdu těším. Věřím, že si to užijeme.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RFA (@realfight.arena)

Vraťme se ještě na skok na druhou stranu. Novotný se totiž nechal slyšet, že nemá radost, když vidí, že se konkurentům z branže nedaří. Neplatí to ale vždy. “Nevidím rád neúspěch jiných v tomhle odvětví, protože to vždycky nějakým způsobem kazí celé odvětví. Potřebuješ, aby rostlo, vychovávalo nové lidi, aby přinášelo kvalitu do všech možných míst. Ale když je to postavené na falši, lži, hejtu, snaze o rychlé zbohatnutí bez lásky k tomu sportu, jenom tak, že někdo někde ukradl čísla, někomu je ukázal, a ten si myslel, že to bude takhle jednoduché, tak nemohu říct, že bych trpěl, když vidím ten rozpad.”

Zdroje:  MMA letem světem , Boris Marhanský Instagram

Nejnovější články