Vašek to po**al, zhodnotil promotér Novotný boxerský zápas Mikuláška s Borárosem. Bude odveta?

Vašek to po**al, zhodnotil promotér Novotný boxerský zápas Mikuláška s Borárosem. Bude odveta? Václav Mikulášek vs. Gábor Boráros | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Promotér Oktagonu Ondřej Novotný se vyjádřil k boxerskému zápasu Václava Mikuláška s Gáborem Borárosem na proběhnuvším Oktagonu 38 a prozradil zajímavou informaci o možné odvetě. 

Poslední turnaj organizace Oktagon v pražské O2 aréně měl být vyvrcholením celého roku v rámci smíšených bojových umění na domácí scéně. Vedení nicméně muselo řešit nepříjemnosti se složením karty, která dostala kvůli zraněním mnohých bojovníků naprosto nový kabát. 

Jednou ze záchran turnaje měl být zápas mezi Václavem Mikuláškem a Gáborem Borárosem, který se odehrál pod pravidly boxu na 4 kola po 3 minutách. Duel ale nakonec vzbudil spíše negativní ohlasy. Kritikům se nelíbilo, že boxerský souboj zbrzdil jinak do té doby docela slušné tempo galavečera a bitvu navíc ovlivnil zákeřný Mikuláškův faul.   

V jednu chvíli totiž rozhodčí v kleci přerušil souboj, Baba Jaga ale po přerušení trefil čistý úder, který s Gáborem solidně zamával. Sudí sice vyhodnotil situaci stržením bodu a Gábor po delší pauze pokračoval v zápase, výhra Mikuláška na body ale nakonec měla hořkou pachuť. „Strašně hořkosladké vítězství,“ uvedl on sám hned po zápase a omluvil se soupeři. 

K situaci se ve svém podcastu vyjádřil i promotér Oktagonu Ondřej Novotný, který naznačil možné opakování souboje. „Vašek to pos*al, už se mi za to sice stokrát omlouval, ale to je prostě on,“ rozpovídal se ve svém podcastu MMA Letem Světem. „On má nějakou osobnost, nějaký chování, nějaký vystupování, a proto je nenáviděnej i milovanej zároveň, je to rozporuplnej frajer.“

„Ale tím, jak Gábora natnul na konci druhého kola, kdy ho vlastně knockdownoval, tak tomu všemu úplně spadl řetěz, a pak už to bylo takový…,“ bědoval Novotný nad nepovedeným zápasem. „Lidi to prožívají, protože, přestože na to nadávali, tak na to vlastně čekali a teď na to oprávněně plivou. Souhlasím tedy, že ten box nebyla fantastická zábava, to bezpochyby ne, ale někdy se to prostě povede a někdy ne,“ uvedl, přičemž zmínil, že Boráros se údajně potýkal s nemocí, což jeho výkonu také nepomohlo.

Ve finále ale nakonec přece jen může vedení Oktagonu ze zápasu něco vytěžit, protože Gábor údajně souhlasil, že si dá s Mikuláškem odvetu pod pravidly MMA. Informaci prakticky potvrdil i Novotný. „Když nic jiného, tak Gábor byl pak nasraný a ve finále říká: ´Tak já ho zbiju, d***la, v MMA´. Takže máme zaděláno na možná zajímavý zápas v MMA, všechno zlé je k něčemu dobré, jak se říká,” prozradil zajímavou informaci. Kdy by ale mohlo na odvetu dojít, zatím není jasné.

Zdroje:  MMA letem světem

Nejnovější články