Oktagon odhalil další překvapivý boxerský zápas, Sivák poměří síly s MMA šampionem

Oktagon odhalil další překvapivý boxerský zápas, Sivák poměří síly s MMA šampionem Vašek Sivák patří mezi největší naděje českého kickboxu. | zdroj: Profimedia

21. května se organizace Oktagon MMA znovu chystá vyprodat O2 arénu. V hlavním boxerském duelu se střetne Karlos Vémola s Marpem, promotéři teď ale odhalili druhý zajímavý zápas.

Václava Siváka asi není třeba nikterak sáhodlouze představovat. Kickboxer z Ostravy se v pouhých 22 letech stihl stát mimo jiné mistrem světa prestižní organizace WAKO a mezi profesionály dosud nepoznal přemožitele. Naposledy přivezl vítězství z ruské organizace Fair Fight, kde si na body poradil s domácím Viktorem Michajlovem a znovu ukázal, že patří mezi světovou špičku.

Na akci Oktagon Underground si ale odskočí ke klasickému boxu. Ani v něm není žádným nováčkem, v roce 2020 získal republikový titul. Soupeřem mu bude Jonas Magard, šampion Oktagonu v bantamové váze.

Hladový dánský "Žralok" se u nás zatím ukázal dvakrát, pokaždé odcházel jako vítěz, podruhé dokonce s pásem přes rameno, když po pěti kolech porazil Filipa Macka. Byť ale Magard rád boxuje, většinu svých vítězství získal v boji na zemi. Proti ryzímu postojáři Sivákova kalibru tedy bude mít pramalou šanci na vítězství, plánuje jít do zápasu vlétnout bez respektu. "Očekávejte násilí," vzkazuje fanouškům.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Další zápasy zatím oznámeny nebyly, není zatím ani jasno, zda půjde o čistě boxerskou akci, nebo uvidíme také duely pod pravidly K-1/thaiboxu. Dá se ale očekávat, že o místo na startovce této očekávané akce bude především mezi postojáři velký zájem. O šanci už se přihlásil nepřehlédnutelný Nor Thomas Narmo, který ale tuzemské fanoušky naposledy svým výkonem hodně zklamal a o moc lépe si nevedl následně ani ve ONE Championship, takže pravděpodobně šanci nedostane.

O slovo se přihlásil také nepřehlédnutelný

 

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články