Karlos Vémola vrací úder. “Místo hloupých keců víc trénuj,” vzkázal Marpovi přímo z tréninku

Karlos Vémola vrací úder. “Místo hloupých keců víc trénuj,” vzkázal Marpovi přímo z tréninku Staredown před boxerským duelem Vémola versus Marpo. | zdroj: Profimedia

Terminátor velmi rychle nabil zbraně a oplatil Marpovi jeho nedělní výstřel. Ve vzkazu přímo z tělocvičny rapperovi přislíbil, že v květnu bude na zápas připraven a že má počítat s avizovaným knockoutem.

Otakar "Marpo" Petřina si v neděli postěžoval, že se k němu donesly zákulisní informace, které naznačují, že Karlos Vémola nakonec nebude chtít do květnového boxerského duelu nastoupit. A to ho samozřejmě nijak nepotěšilo, už jen z toho důvodu, že do přípravy vložil spoustu energie, kvůli zápasu navíc musel upozadit svou hudební kariéru, jelikož bitvu s Vémolou vnímá jako prioritu.

Terminátora vyzval, aby dodržel slovo a postavil se k celé věci jako chlap. Reakce přišla o den později, Vémola skrze Instagram odpověděl přímo z tělocvičny. “Zatímco ty máš blbý kecy na Instagramu, tak já makám ve Spejbl Gymu. Myslím, že ti asi někdo řekl, že nejsem zdravotně úplně v pořádku, takže máš teďka silný řeči, ale to se hodně pletou.”

Zdá se, že se zraněná ruka dobře hojí, první šampion střední divize organizace Oktagon MMA totiž v rámci možností naplno rozjel přípravu. “Ruka je na nejlepší cestě, dávám se dohromady, v květnu v tom ringu rozhodně budu,” slíbil. “Začni makat, protože já už teď trénuji třífázově, ty vůbec nevíš, co třífázový denní trénink znamená,” rýpnul si do Marpa, jemuž zřejmě bude chtít ukázat svůj zdánlivě nevyčerpatelný fyzický fond.

Vémola dokonce naznačil, že za jeden den natrénuje více, než Marpo stihne za celý týden “Do fitka se stěží dostaneš třikrát týdně, ale my tady makáme každý den od rána do večera. Slibuji ti, že se připravuji na ten první, životní knockout.”

Přední český MMA bojovník tedy evidentně stále počítá s tím, že diváky v O2 areně potěší knockoutem. Obává se ale, aby nepřišel příliš brzy. “Máš pravdu v jedné věci. Tisíce lidí už si koupily lístky. Tak je nezklam, aby ten knockout nepřišel už v prvním kole. Aby ses nedivil. Takže místo hloupých řečí víc trénuj,” doporučil a rozloučil se tradičním pozdravem.

Už se ovšem nevyjádřil ke smlouvě, na níž narážel Marpo. Zdá se, že promotéři ještě neměli možnost dotáhnout formality a zajistit si od obou aktérů podpis, který by je k zápasu zavazoval. Možná ještě nepřišla ta správná chvíle. Doba je nejistá, momentálně řeší především situaci kolem turnaje Oktagon 31, na němž se střetne Samuel Krištofič s Patrikem Kinclem. Ten se totiž s největší pravděpodobností taktéž uskuteční v O2 areně, zatím ale není jasné, jak celý galavečer a hlavně počet návštěvníků ovlivní vládní opatření spojená s koronavirovou pandemií. Čas se ale krátí, turnaj je naplánován na 26. února.

Zdroje:  Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články