Organizace RFA a IAF opět spojí síly, turnaj na Slovensku bude přípravou na Prahu

Organizace RFA a IAF opět spojí síly, turnaj na Slovensku bude přípravou na Prahu Lajos Papp se raduje z vítězství | zdroj: FOTO: Se svolením RFA

Loni v listopadu jsme v pražské UNYP Arena viděli první společný event organizacíIAF a RFA. Povedl se, fanoušci viděli skvělé zápasy. Už tehdy bylo jasné, že přijde pokračování. Letos rovnou dvě. První už 18. května.

„Určitě si sedneme a budeme řešit další spolupráci,“ pronesli na následné tiskové konferenci promotéři obou organizací Petr Ondruš (IAF) a Boris Marhanský (RFA). Svá slova potvrdili už jen tím, že společně začali vytvářet podcast.

A nyní oznámili další společný turnaj. „Tentokrát budete muset vy dojet za námi,“ okomentoval Marhanský event RFA vs. IAF: Warm up, který se uskuteční 18. května v Nových Zámcích.

„Výběr místa je kvůli tomu, že máme na kartě hlavně kluky z jižního Slovenska. V hlavním duelu se představí Lajoš Papp, který se po neúspěšné snaze vybojovat titul v těžké váze, přesouvá o váhu níže do polotěžké. A poprvé by se zde měl představit také Gábor Boráros,“ začíná s menším odkrývání karet šéf RFA.

Více zatím neprozradí, byť se rýsují hodně zajímavé možnosti. Ostatně už fakt, že prvnímu plakátu oznámených jmen vévodí pro změnu český bouřlivák Frederico Komuenha, který mocně touží po titulové šanci, něco naznačuje. „Černý Panter“ bude mít letos v první polovině roku pořádně napilno, už 22. března jej uvidíme na IAF 11 na Kladně.

„Nechte se překvapit. Podtitul warm up jsme vymysleli proto, že v Nových Zámcích půjde o různé kvalifikační souboje směr náš společný velký event v září v Praze. Právě tam by mohlo třeba dojít i na titulové souboje a odvety za listopad,“ přidává Marhanský. Jen pro připomenutí, 11. listopadu v české metropoli dominovali smluvní bojovníci IAF, v přímých duelech se soupeři RFA zvítězili v soubojích o mistrovské pásy 3-0. 

„Jsou tam i další možnosti. Je to pár dní, co jsem se bavil s trenérem Krisztiána Simona, který prohrál s Adamem Herajnem. Dle nich byl duel výrazně ovlivněn faulem Adama, takže Krisztián by určitě odvetu chtěl,“ dodává. Zdá se, že se máme nač těšit. Jak, co se týče IAF 11, tak i dalších dvou pokračování spolupráce IAF s RFA. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RFA (@realfight.arena)

Zdroje:  Tisková zpráva

Nejnovější články