Patrik Kincl chválí Oktagon. Vztahy s promotérem se prý zlepšily

Patrik Kincl chválí Oktagon. Vztahy s promotérem se prý zlepšily Patrik Kincl s majiteli Oktagonu | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Patrik Kincl a Ondřej Novotný zřejmě konečně našli společnou řeč, šampion střední váhy je v Oktagonu spokojený.

Patrik Kincl patří mezi největší hvězdy organizace OKTAGON MMA, zároveň je ale také hlasitým kritikem, který se nebojí upozornit na nedostatky a problémy všeho druhu. Pravidelně se vyjadřoval například na konto rozhodčích, jejichž verdikty čas od času vzbuzovaly velké vášně, což logicky muselo být nepříjemné i pro promotéry.

To ale neznamená, že by šampion střední váhy neuměl pochválit nebo že by se mu v Oktagonu nelíbilo. V posledním vysílání na Instagramu ostatně zmínil, že na případný přestup do jiné organizace nyní nemá ani pomyšlení. “S Oktagonem mám teď dlouhodobou smlouvu, musím říct, že jsem tam spokojený. Myslím si, že svou práci dělají dobře, daří se jim, ta karta mi přišla také povedená,” pochválil promotéry. “Určitě je na čem pracovat, aby Ondra s Palem neusínali na vavřínech, ale zatím o nějakém přestupu nepřemýšlím. A vlastně ani nemůžu, takže tyhle věci nechávám stranou, soustředím se čistě na kontrakt s Oktagonem. Nemám tam jediný problém. Tým, který se stará o zápasníky, je super.”

Slova chvály zazněla už během tiskové konference hned po turnaji. Patrik ocenil práci rozhodčího, který přímo v kleci dohlížel na jeho obhajobu. “Říkal jsem rozhodčímu, že oceňuju to zastavení, kdy Alex ještě nebyl úplně mimo, ale tam to dělily ty tři rány, které by byly úplně zbytečné. Musím ocenit Oktagon, že sehnal tohohle rozhodčího, který zareagoval fakt parádně. Já rozhodčí dost často kritizuju, tak ať taky jednou někoho pochválím (smích).”

Během vysílání se Kincl zmínil, že i v pozici šampiona musel zaplatit lístek pro manželku, sám ale dodal, že si na něco takového nechce stěžovat. Místo vládce střední váhy si však postěžovali jeho fanoušci, a to přímo u velkého šéfa během vysílání MMA letem světem. “O tom nevím, to řeknu rovnou. Každý bojovník nějaké lístky dostává,” reagoval Ondřej Novotný. “Patrik se mě na to nijak neptal. A přiznám se, že nevím, co mu řekl tým zajišťující servis pro bojovníky,” konstatoval s tím, že na otázku neumí odpovědět. Jedním dechem ale dodal, že pokud by se k němu tato záležitost dostala, zkusil by ji vyřešit, jelikož se bojovníkům snaží vycházet vstříc.

Spolumajitel Oktagonu se v minulosti nijak netajil tím, že se jeho vidění světa lehce rozchází s tím, jak na věci nahlíží Patrik Kincl, nyní se ale zdá, že konečně našli společnou řeč. “Myslím, že se to velmi zlepšilo, alespoň za mě, nemůžu mluvit za Patrika. Já jsem všechno hodil za hlavu, v tuhle chvíli v rámci naší spolupráce a toho, co si domluvíme a jakým způsobem k sobě přistupujeme, mi vůbec nedělá problém být s ním v jedné místnosti, jít s ním na kafe, na oběd, pokecat třeba i o životě a tak dále. Takže za mě je to pryč.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Patrik Kincl (@patrik_kincl)

Vraťme se ještě na skok k Patrikovi. Během vysílání dal najevo, že si nyní bere zasloužené volno, další plány zřejmě začne dávat dohromady až za pár dní. “Chci mít opravdu týden čistou hlavu, nemít v ní nějaký další zápas, který je potvrzený, abych v myšlenkách neutíkal od rodiny k tomu, že už bych měl začít přípravu,” vysvětlil. “Takže týden to opravdu nechávám mimo mě, chci mít klídek a vynahradit rodině ten čas, který jsem obětoval tréninkům.”

Své fanoušky ale ubezpečil, že v rozjeté kariéře rozhodně hodlá pokračovat, ačkoli to v posledních videích z produkce Oktagonu nemuselo být tak patrné. “Někdo mi říkal, že z medailonku působím, že chci končit, že mě to štve. Ono to tak asi úplně není. V závěru je to samozřejmě náročné, člověk nemá tolik energie, takže to tak může třeba působit, ale nic takového se neděje.”

Zdroje:  Instagram Patrik Kincl

Nejnovější články