Poslední slova před bitvou. Vémola přiznal nervozitu, Kincl už pomýšlí na oslavu velkého vítězství

Poslední slova před bitvou. Vémola přiznal nervozitu, Kincl už pomýšlí na oslavu velkého vítězství Karlos Vémola vs. Patrik Kincl | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Mnozí nevěřili, že k odvetě mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou skutečně dojde, nyní se ale zdá, že už očekávanému zápasu nic nebrání. Poslední slova obou aktérů slibují pořádnou válku.

Jednu náročnou bitvu už mají oba přední čeští bojovníci za sebou. Dnes ráno úspěšně splnili stanovený váhový limit, zmizely tedy poslední pochybnosti, zda k titulovému zápasu o krále střední váhy skutečně dojde. Více se zřejmě trápil Karlos Vémola, propadlé tváře a slabý hlas lze vnímat jako jisté ukazatele na drsný průběh shazování. Sám ostatně přiznal, že za poslední den musel shodit zhruba 12 kilogramů. “Děkuju všem, kteří mi věřili, že to dám, že Terminátor nepatří do starého železa,” řekl poté, co se konečně mohl pořádně napít.

Patrik Kincl naopak působil dojmem, že ho dobrá nálada neopustila ani v závěrečné fázi celého shazování. “Určitě ho zabiju,” řekl na adresu Vémoly, přičemž neskrýval nadšení z toho, že už mají oba naváženo. “Po pěti letech je to tady. Je to něco, za čím jsem si šel celou dobu, už jsem myslel, že je to ztracené, ale je to tady. Vytrvalost, houževnatost a disciplína vás vždycky dovedou tam, kam chcete, takže v sebe věřte, pak to vždycky nakonec dobře dopadne.”

Oba si následně dali záležet, aby tělu dodali potřebné živiny a správně doplnili. Během veřejného vážení se už ukázali v plné síle. Na váze si oba zakřičeli, Patrik dokonce rozhodil pár triček přihlížejícím fanouškům. A pak přišel intenzivní staredown. Oba borci bez jediného mrknutí se vší urputností hleděli do očí soupeře, v nichž se snažili vypátrat odpověď na finální zúčtování.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

“Jsem připravený. Zítra budu double champ!” řekl Vémola do mikrofonu. Ondřej Novotný se následně zeptal, zda s ním krátce před odvetou cloumá nervozita. A “Terminátor” šel kupodivu s pravdou ven. “Nervozita je určitě velká, protože vidím váš velký zájem. V tom zápase půjde o všechno, kolik máš dvojitých šampionů?” odpověděl protiotázkou. “Já prostě chci být double champ, dávám si velké cíle, chci vám dokazovat, že tvrdá dřina porazí talent. A přesně tohle zítra dokážu.”

Poslední otázky mířily na průběh zápasu. “Do třetího kola ho ukončím,” přislíbil závěrem rozhovoru. Promotér se ještě doptal, zda dojde na tradiční TKO. “Samozřejmě že TKO! Za všechny ty kecy, za všechen ten výsměch, co mi posílal do ksichtu. Zítra ho konečně do toho ksichtu můžu mlátit, takže stoprocentně bude TKO. Moje predikce je do třetího kola.”

Patrika Kincla se následně zeptal, jaké má pocity. “Výborné. Jsem rád, že tady po těch pěti letech opravdu můžu stát, že jsme navážili. Nic už nezabrání tomu, aby to zítra byla strašná válka. Já do toho dám úplně všechno.” Také Kincl dostal otázku na průběh zápasu. “První kolo bude tlak… Pak Karlovi nezbydou síly, takže ve druhém kole, když ho netrefím v prvním, půjdeme všichni domů, nejdřív vlastně na tiskovku, sfouknem ji a pak domů slavit. Těším se na to.”

Turnaj Oktagon 43 se uskuteční zítra večer. Stále ještě zbývá pár lístků přímo do O2 areny, k dispozici bude také živý přenos na stránkách Oktagon.tv.

Zdroje:  Oktagon MMA - YouTube

Nejnovější články