Překvapení! Na galavečeru Joshua vs. Ngannou nastoupí i český bojovník, bude boxovat s bratrem Tysona Furyho

Překvapení! Na galavečeru Joshua vs. Ngannou nastoupí i český bojovník, bude boxovat s bratrem Tysona Furyho Knockout Chaos | zdroj: Profimedia

Štěstí přeje připraveným, tohle pořekadlo v bojových sportech platí dvojnásob. Z čista jasna se totiž může naskytnou šance zaskočit na jedné z nejočekávanějších boxerských akcí letošního roku.

"Viděli jste film Blbý a blbější a scénu, jak se Jim Carrey ptá Mary, jestli by byla šance, že oni dva budou spolu, a ona mu odpoví, že asi tak 1:1000 000?" uvedl překvapivou novinku Tomáš Musil, hlavní trenér Muay Thai Olomouc. "Tak v našem případě tohoto zápasu by ta šance byla ještě mnohem, mnohem menší. Ale věci se prostě sešly tak, že Martin "Nanuk" Švarc bude příští pátek 8. března boxovat na jednom z nejsledovanějších boxerských eventů roku 2024 v Saudské Arábii, Anthony Joshua vs Francis Ngannou."

Švarc se primárně věnuje thajskému boxu a K-1, na konci měsíce má naplánovaný zápas na akci MTO Fight Night doma v Olomouci. Box mu ale také není cizí, loni se ukázal na dvou galavečerech organizace Tohle je box a v obou případech zvítězil. Právě tam udělal dojem na promotéra Lukáše Konečného, který se na něj obrátil, když přišla nabídka zaskočit jako náhradník v Rijádu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený TOHLE JE BOX (@tohlejebox)

Soupeřem bude 27letý Roman Fury. Ano, nejde o shodu příjmení, jedná se o bratra šampiona těžké váhy Tysona Furyho. V profi ringu to má zatím 3-0 a je jasné, že Švarc má být potrava, která mu má pomoci vybudovat bilanci. Takhle to prostě v boxu občas chodí. Kdo ale zná Martina, ten ví, že se v ringu o vítězství porve a svůj skalp rozhodně nedá zadarmo.

Galavečer Knockout Chaos se odehraje už v pátek 8. března. Startovka vypadá takto:

Startovka Knockout Chaos Startovka galavečera Knockout Chaos | zdroj: Getty Images

Zdroje:  vlastní

Nejnovější články