Premiéra dokumentu o Jiřím Procházkovi se blíží, podívejte se na trailer!

Premiéra dokumentu o Jiřím Procházkovi se blíží, podívejte se na trailer! zdroj: Profimedia

Z moravského maloměsta Hoštěradice se probil až mezi nejlepší MMA zápasníky planety. Nový dokument přinese exkluzivní pohled do života bojovníka Jiřího Procházky. 

Jiřího Procházku je u nás zbytečné představovat. Už dávno přerostl MMA komunitu a stal se sportovní hvězdou, kterou znají i ti, kteří jinak bojové sporty nesledují. Svou cestou inspiruje lidi po celém světě. Mnozí obdivují jeho duchovní přístup k boji, jímž se vymyká od všech ostatních.

Dokument, který bude už od 4. května možné sledovat na VOYO.cz, nabídne pohled za oponu. Jirka promluví o své cestě na vrchol, vztahu k boji, hledání mužské identity i smyslu života.

„Jiří je mezi sportovci doslova úkaz. Samorost, který si vyšlapal svou vlastní cestu. Jako bojovník MMA boří veškeré stereotypy, které o fighterech panují. Je vzdělaný, citlivý, srdečný a plně vnímá život. Jeho oddanost boji a energie, která z něj vyzařuje, je doslova uhrančivá,“ popisuje Procházku režisér dokumentu Petr Hrubec. „Při natáčení se Jirka zcela otevřel a sdílel s námi sebe samého v té nejsyrovější podobě, za což mu děkuji. Diváci se tak mohou těšit nejen na příběh popisující jeho strhující cestu z malého moravského města až na slavná pódia UFC, ale také autentický portrét Jirky Procházky jako člověka.“

Ve filmu promluví i Jirkovi nejbližší včetně trenérů Martina Karaivanova a Jaroslava Hovězáka. Ti společně s Procházkou tvoří nerozlučnou trojici, která momentálně dobývá ty nejvyšší mety v UFC. „Všichni hluboce věříme naší cestě a nikdo z nás nepochybuje, že se staneme šampiony UFC,“ říká Martin Karaivanov, který je momentálně se svým svěřencem v plné přípravě na titulový duel proti Gloveru Teixeirovi, jenž se uskuteční 11. června v Singapuru.

zdroj: Video: Se svolením VOYO

Zdroje:  Tisková zpráva TV Nova

Nejnovější články