Američan se blýskl brutálním KO a rád by teď změřil síly s Procházkou, nikdo jiný ho nezajímá

Američan se blýskl brutálním KO a rád by teď změřil síly s Procházkou, nikdo jiný ho nezajímá Jamahal Hill | zdroj: Profimedia

Žádné zbytečné rádoby drsné řeči, Jamahal Hill má zkrátka za to, že by s Procházkou předvedl bombastický zápas. Zatím o tom ale může jen snít, bude totiž potřebovat ještě pár výher.

Američan Jamahal Hill (10-1) dnes v noci potvrdil, že může do budoucna dost rázně promluvit do dění na vrcholu polotěžké váhy. V UFC koneckonců zatím prohrál pouze jedinkrát, a i tehdy ukázal, že bojovný duch mu rozhodně neschází. Když mu totiž loni Paul Craig nasadil páku na ruku, odmítl odklepat, takže nakonec odcházel s vykloubeným loktem.

Naštěstí rekonvalescence netrvala dlouho a Hill si tak už o půl roku později spravil chuť, když za necelou minutu tvrdě knockoutoval Jimmyho Cruta. A dnes v noci poslal v hlavním zápase akce UFC Fight Night 202 do říše snů také kdysi nadějného Johnny Walkera, díky čemuž se pravděpodobně posune mezi nejlepších 10 chlapů polotěžké divize.

Hned po zápase ho sice nenapadl nikdo, koho by chtěl vyzvat, ale na tiskové konferenci už mluvil jinak. "Právě teď mě nezajímá nikdo krom Jiřího," řekl a zároveň si rýpl do ostatních, kteří podle něj prostě nebojují tak agresivně jako český samuraj. "Byl by to z obou stran bomba zápas," zasnil se Američan. Je ale jasné, že nejprve bude muset vystoupat v žebříčku ještě o několik příček výš. Pokud ale i příště přidá epické KO, mohlo by to jít dost rychle.

On sám asi nakonec nepohrdne nikým. "Mám pocit, že je teď naše divize trochu unavená. Někteří chlapi potřebují šlofíka. "Sweet Dreams" (Hillova přezdívka) je tu, aby jim ho poskytl." Uvidíme tedy, jak si v budoucnu povede a jestli se mu sen o střetu s českým bojovníkem někdy splní.

Je ale každopádně velmi dobrým znamením, že Procházkovo jméno začíná zmiňovat takřka každý bojovník z polotěžké váhy a až na Srba Rakiče všichni víceméně s respektem. Američan Anthony Smith například řekl, že souboj s Čechem by musel být zábava, Brazilec Thiago Santos by mu zase rád otestoval tvrdost brady. Jak se ale situace nakonec vyvine a kdo z nich se v blízké budoucnosti zažije BJP, rozhodnou teprve následující měsíce.

Zdroje:  Tisková konference UFC

Nejnovější články