Projekt StreetFighter se vrací už tento pátek!

Projekt StreetFighter se vrací už tento pátek! IAF Street Fighter | zdroj: FOTO: Se svolením IAF

Česká MMA organizace I Am Fighter ohlašuje třídílný seriál MMA zápasů v garážích. Proběhne tři pátky po sobě na přelomu srpna a září v garážích Obchodního centra Šestka v Ruzyni.

Možná to bude večer, který jim změní život. Přihlášení amatérští zápasníci jsou nažhaveni na pořádné fighty, v nichž ze sebe vyždímají to nejlepší, což je může vystřelit do výšin. Třetí ročník turnaje v rámci projektu IAF Streetfighter se opět odehraje v garážích OC Šestka, kde před dvěma vládla skvělá atmosféra. 

„Když jsme poprvé dva roky zpátky oznámili výzvu, že hledáme fightery do našeho turnaje, nevěřili jsme, kolik nám přišlo přihlášek. Podařilo se nám nabídnout něco, co tady dosud chybělo – turnaj pro amatérské MMA bojovníky, kteří měli natrénováno, ale scházela jim příležitost se ukázat. Tyto sportovce se snažíme co nejvíce podporovat, protože to u nás zrovna nemají jednoduché,“ říká Petr Ondruš, spoluorganizátor projektu.

To, že si mladé naděje váží účasti na akci, dokazují jejich výkony. Pamětníkům se určitě vybaví brutální KO v režii sedmnáctiletého Mária Brezovského hned na prvním turnaji v roce 2019. Jelikož akce i letos poběží na O2 TV, je to pro bojovníky perfektní příležitost ukázat se před spoustou diváků.

Aby byla atmosféra co nejpůsobivější, zápasy proběhnou v potemněle naturalistických garážích. Bojovat se ale tentokrát bude v klecích. Ty jsou pro bojovníky bezpečnější a zároveň budí drsnější a realističtější dojem než prosté žíněnky, zároveň ale také dávají najevo, že jde o MMA a ne pouliční rvačku. 

„V pořadí již třetí ročník navazuje na loňské Štěrboholy, letos se ale vracíme do garáží v OC Šestka. Vybrané prostory jsou příjemně vzdušné, zázemí pro fightery, velkorysá doprava i pro mimopražské komfortní. Navíc nálada garáží je naprosto geniální pro vytvoření atmosféry, kdy jde nejen obrazně řečeno o přežití,“ dodává Petr Ondruš. 

Bitvy proběhnou 26. srpna, 2. a 9. září – vždy od 20:00 v garážích OC Šestka u Letiště Václava Havla. Přenosy bude vysílat O2 TV Sport. Vstupenky bude možné zakoupit také přes Ticketportal.


Zdroje:  Tisková zpráva

Nejnovější články