Ze sjezdovky přímo do klece. V reality show I Am Fighter se ukáže také Ester Ledecká

Ze sjezdovky přímo do klece. V reality show I Am Fighter se ukáže také Ester Ledecká Ester Ledecká se objeví v reality show I Am Fighter | zdroj: FOTO: Se svolením I Am Fighter

V září odstartuje další série reality show I Am Fighter. Promotér Petr Ondruš slibuje zajímavé hosty a také emotivní situace, které vykrystalizovaly díky netradičnímu formátu.

Organizace I AM FIGHTER před měsícem uvolnila první teaser k vlastní reality show, která se začne vysílat v září. Video nás nechalo krátce nehlédnout do vily, kde spolu účastníci trávili čas, zároveň obsahovalo záběry z castingu. Unavenou porotu překvapila velmi nečekaná návštěva. Řeč je o Ester Ledecké, která v posledních letech sbírá úspěchy na sjezdovkách, ať už jde o lyže nebo snowboard. Petr Ondruš však na tiskové konferenci prozradil, že se Ester zajímá také o bojové sporty, přičemž potvrdil, že se objeví v chystané reality show. “Můžu vám prozradit, že Ester Ledecká bude v prvním díle.”

Ondruš v této souvislosti vysvětlil, že s Ledeckou už několik let trénuje postojové disciplíny. “Když mi přišla asi před šesti lety na první trénink kickboxu, tak neuměla téměř nic, ale na druhém tréninku už si to chtěla vyzkoušet. Mlátila mě pětkrát tři minuty. Je fakt neuvěřitelné, jaký ten člověk má drive, je neskutečně talentovaná na všechno.”

Ester trénovala i pod dohledem bojovnice Martiny Jindrové, která se v reality show také mihne. V sobotu ji čeká semifinále pyramidy PFL, kde si bude muset poradit s dvojnásobnou šampionkou Kaylou Harrison, v přípravě na životní zápas si však našla čas i na natáčení. “Martina v jednom z dílů trénuje celou partu účastníků. Dává jim tam trošičku zabrat, mám takový pocit, že se tam někdo i pozvracel, Martina si to dost užívala,” prozradil Ondruš, čímž vedle sedící Martinu rozesmál.

Původně se předpokládalo, že se show bude vysílat na Primě, nakonec ale přišla zajímavější nabídka od konkurence. “O2 TV to koupila, respektive přeplatila Primu Cool. Vzhledem k tomu, že O2 TV má tendenci mít všechno, co se týče MMA, je to takový domov MMA v rámci České republiky, tak jsme s nimi udělali smlouvu.” Vysílat se začne 12. září, diváci se mohou těšit na celkem osm epizod. “Vyvrcholení bude 5. listopadu v Praze. Zatím ještě řešíme místo, jestli to bude O2 universum nebo Královka. Tam by se mělo vyřešit, kdo se stane vítězem reality show.”

 

Ondruš připomněl, že každý z týmů funguje pod dohledem zkušeného bojovníka. Na jedné straně se představí Petr Beran, na druhé David Zoula. Ti už se zapsali do historie organizace, na galavečeru I Am Fighter 4 si konečně střihli vzájemný zápas. A na listopadové akci je čeká odveta.

Zvolený formát show podle všeho nahrává zajímavým situacím. V rámci konkurenční Oktagon Výzvy se sice našel prostor pro dámy, smíšenou variantu ale tuzemští diváci ještě neviděli. “Jelikož jsou chlapi i ženský zavření na jedné vile, tak můžete očekávat velmi zajímavé a někdy až zvláštní emotivní výjevy,” řekl Ondruš a odkázal na show Ultimate Fighter, kde se v jedné ze sérií v týmech objevili muži i ženy. “Píno” přiznal, že právě americká show posloužila jako silný zdroj inspirace. “Musím říct, že je to fakt legrace.”

Zdroje:  YouTube I AM FIGHTER

Nejnovější články