Rvačky i odhalená prsa. Ochranka měla na vážení před Clash of the Stars 4 plné ruce práce

Rvačky i odhalená prsa. Ochranka měla na vážení před Clash of the Stars 4 plné ruce práce Inked Dory a Karin Pedro vs. Denisa Ryndová a Kristal Shine | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Už dnes v hale O2 Universum vypukne čtvrtý turnaj z produkce Clash of the Stars s podtitulem Freak Wars. Ještě předtím se účastníci sešli k veřejným tréninkům a vážení. A byla to opět divočina!

Z tréninku bylo vidět většinou jen pár kombinací, i z nich šlo ale poznat mnohé. Zatímco na některých "zápasnících" bylo znát, že přípravu nepodcenili, jiní měli problém se trefit do lap a jejich pohyby připomínaly spíš parodii na bojová umění. Našlo se i pár takových, kteří nepředvedli nic, protože jim buď nedorazil trenér, anebo jen nechtěli ukázat soupeři, jak na tom jsou.

Dobře působili například aktéři úvodního souboje, který poběží zdarma na Youtube. Není ale divu, David Karbaš má za sebou desítky zápasů v boxu a Erik Víšek už dlouho trénuje MMA, v němž se utkají. Kluci se navíc vsadili, že poražený půjde dohola. Sportovní úroveň ale slibuje také mistr světa v sandě Filip Roubíček, který na poslední chvíli přijal nabídku na zápas s Filipem Grznárem, jemuž odstoupil původní soupeř Pagy. Technicky dobře na lapách působil i Kryštof Novák, jemuž navíc v souboj s crossfiťákem Tomášem Chlupem bude hrát do karet výrazná výšková a váhová převaha.

Velký technický posun ukázaly ale i aktérky ženské bitvy dvě na dvě pod pravidly K-1. O trochu lépe ze záběrů působil slovenský tým ve složení Inked Dory a Karina Pedro. Ty si po následujícím vážení pro fanoušky připravily překvapení a ukázaly na pódiu i partie, jež jinak ukazují pouze na platformě OnlyFans. Jinak se ale jejich staredown s Kristal Shine a Denisou Ryndovou nesl v celkem přátelském duchu a dokonce došlo na pusy.

To nešlo říct o některých dalších účastnících dnešního turnaje, kteří se své technické nedostatky zřejmě snažili vykompenzovat přehnanou agresí. Aleš Olejník neustále startoval na "Krále Berouna" a ačkoliv předtím na veřejném tréninku nic neukázal, svými pohyby dával najevo, že pravděpodobně vyznává kung-fu styl opilého mistra. Ten ale nejspíš ovládá i jeho soupeř. Organizátoři by jim ale měli pravděpodobně raději nechat dýchnout, než nastoupí do klece.

Nejvíce se ale ochranka zapotila při staredownu zápasu, v němž se spolu pobijí hned 3 bizarní postavičky českého internetu. Stát proti sobě tváří v tvář ale dlouho nevydrželi, "Kluk s kamenním" totiž okamžitě vystartoval na MaxGreena a toho se okamžitě vydal bránit jeho trenér, čímž vznikla hromadná rvačka, do které se zapojili i někteří další jedinci z jiných zápasů. Sekuriťákům se ale nakonec s vypětím všech sil podařilo situaci vyřešit a mohlo se pokračovat.

Klid ale nebyl ani poté při staredownu dvou slovenských internetových hvězdiček. Ziamw k sobě soupeře Haliena ani nenechal přijít a odkopl ho pushkickem do břicha, ten to ale vzal s úsměvem. Hlavní zápasy celého večera pak nabídly sice intenzivní pohledy, bojovníci ale zachovali profesionalitu. Celý záznam z vážení a veřejných tréninků můžete zhlédnout zde.

Clash of the Stars 4 startuje dnes v 17:30, online přenos bude možné sledovat skrz clashofthestars.tv.

Kompletní startovka:

Jaroslav Kotlár vs. Lukáš „Huhu“ Procházka

Klec strachu / bez váhového limitu

 

Tomáš Chlup vs. Kryštof Novák

MMA / 84

 

Jakub „Freescoot“ Smrek vs. Christian Nathan Dzaba

MMA / 80

 

Filip Grznár vs. Filip Roubíček

MMA / 93

 

Kristýna „Kristal Shine! Kotianová a Denisa Ryndová vs. Petra „Inked Dory“ Úradníčková a Karina „Pedro“ Petrová

K-1 / 110 

 

Miroslav „Fayne“ Loner vs. Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý

MMA / 120

 

Jan „Halien“ Štec vs. Martin „ZIAMW“ Hronec

MMA / 90 

 

Matouš Kaluba vs. MaxGreen vs. Kluk s kamením

Deathmatch / 77

 

Michaela „Miss Problem“ Dostálová vs. Aneta Adamusová

MMA / bez váhového limitu

 

Aleš „Reno“ Olejník vs. Král Berouna

MMA / 70

 

Psycho Michal Peštuka vs. Lukáš „Bukys“ Bukovaz

MMA / 84

 

David Karbaš vs. Erik Víšek

MMA / 66

Zdroje:  Youtube - Clash of the Stars

Nejnovější články