Tiskovku Clash of the Stars někdo narušil dráždivou látkou, hlavním podezřelým je "Psychopat" Bejr

Tiskovku Clash of the Stars někdo narušil dráždivou látkou, hlavním podezřelým je "Psychopat" Bejr Aleš "Psychopat" Bejr | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Na akcích organizace Clash of the Stars jsme toho viděli už opravdu hodně. Nyní přišel na řadu útok dráždivou látkou na zápasníky i diváky. 

V pořadí čtvrtý galavečer organizace Clash of the Stars se uskuteční ji tuto sobotu, a proto představitelé kontroverzního projektu uspořádali závěrečnou tiskovou konferenci. Nadávky, agresivní chování, alkohol i drogy jsme už dříve viděli, nyní je na obzoru i možné trestní stíhání. Aleš "Psychopat" Bejr totiž pražský klub Duplex v průběhu tiskovky zamořil dráždivou látkou.

Promotéři se chlubí tím, že na každý turnaj přinesou koncept, který jsme doposud neviděli. David vs. Goliáš, polštářová bitva či souboj dva na jednoho. To jsou šílenosti, které nám organizace dosud připravila. Nyní uvidíme souboj Davida vs. Goliáše v ženském podání. Jaroslav Kotlár se představí s Tomášem Charvátem v kleci o velikosti 3x3 metry. Dále se zasmějeme u zápasu s názvem Deathmatch, ve kterém nastoupí tři bizarní postavy českého internetu. Ukázat by se měl i kulturista Filip Grznár či účastník reality show Survivor Nathan Dzaba. Můžeme se také těšit na souboj čtyř krásek v zápase dvě proti dvoum.

Psychopat Bejr se objevil už na začátku tiskovky, kdy přišel na pódium pozurážet a vyzvat promotéra Tomáše Le Syho. Jinak ale vše probíhalo relativně v poklidu. Vetší pozdvižení způsobila dvojice slovenských streamerů Jan „Halien“ Štec a Martin „Ziamw“. Oba influenceři se opravdu nemají v lásce, dříve se již poprali a na svou adresu nešetří peprnými urážkami. Hronec dokonce Štece obvinil z braní drog a během tiskové konference mu daroval pytlíček s neznámou bílou látkou.

Tisková konference byla tradičně rozdělena do třech částí, ale tentokrát na poslední dějství vůbec nedošlo, jelikož klub někdo zamořil neznámou dráždivou látkou a celá akce musela být předčasně ukončena. Následně se v živém vysílání opět objevil Psychopat Bejr, tenrokrát v plynové masce. Hlavní podezřelý je tedy jasný.

Šušká se, že promotéři nabádají účastníky ke kontroverznímu chování. Teď se ale zdá, že Bejr překročil únosnou mez. 

„Rád bych se tímto omluvil všem fanouškům a účastníkům, že tisková konference skončila tak nešťastně a předčasně. Bylo to přes čáru a rezolutně se od toho distancujeme. Ať už to udělal kdokoliv, tak to přehnal. Pokud to udělal Aleš Bejr, tak s ním ukončíme veškerou spolupráci, pokud se potvrdí, že to byl opravdu on. Zároveň bych tímto vyzval všechny přítomné, jestli nemají nějakou stopu nebo jestli jste neviděli někoho, kdo to udělal a my ho zkusíme najít,“ prohlásil promotér Tomáš Le Sy.

Pepřový sprej i jiná podobná látka může v uzavřeném prostoru způsobit opravdové zdravotní problémy. Na svém instagramu situaci popsala i jedna z ring girl Táňa Bystroňová. „Jedna osoba v nemocnici – astmatik. Jsme venku, jen hodně kašleme. Nemusíte se o nás bát. To, co se dneska stalo, je hodně smutné, protože jeden člověk nebo dva ohrozili zdraví mnoha lidí. Nemělo se to stát. Naštěstí jsem měla po ruce šálu, takže jsem si mohla zakrýt ústa, abych utekla na terasu. Vůbec si nedovedu představit, co by se stalo, kdyby tam byl někdo se zdravotními problémy ohledně dýchacích cest. Doufám, že na dané osoby bude podáno trestní oznámení. Lidé kolem se dusili a někdo i zvracel.“

Kompletní startovka turnaje Clash of the Stars 4:

Novák vs. Chlup

Grznár vs. Pagy

Charvát vs. Kotlár

Inked Dory &  Karina Pedro vs. Kristal Shine & Denisa Ryndová

Nathan vs. Freescoot

Veselý vs. Fayne

MaxGreen vs. Kaluba vs. Kluk s kamením

Dostálová vs. Adamusová

Ziamw vs. Halien

Karbaš vs. Víšek

Olejník vs. Král Berouna

Buki vs. Psycho Michal

Turnaj proběhne v sobotu 14. března v pražské O2 Universum a sledovat ho můžete také přes placený PPV přenos. 

Zdroje:  Youtube

Nejnovější články