Rytmus ukázal srdce bojovníka, na Borárosovu sílu ale nestačil

Rytmus ukázal srdce bojovníka, na Borárosovu sílu ale nestačil Karlos Vémola jako moderátor, Gábor Boráros a Rytmus. | zdroj: Profimedia

Bylo vidět, že mu tvrdé údery nechutnají, přesto zatnul zuby a bojoval až do konce. Rapper Rytmus ani napodruhé v boxu nevyhrál, v bezmála 45 letech ale předvedl úctyhodný výkon.

Box slovenskému hudebníkovi Patriku Vrbovskému neboli Rytmusovi učaroval už před lety. V roce 2018 si mezi čtyřmi provazy odbyl premiéru. V ostře sledovaném souboji ale na kolegu Marpa nestačil. Po třech letech se nyní do ringu vrátil a opět si vybral pořádnou výzvu, tentokrát v podobě MMA bijce Gábora Borárose, kterému se přezdívá "Beast".

Rytmus se boj snažil držet na delší vzdálenost a bodovat rychlým předním jabem. Gábor začal zvolna, ale jakmile se se dostal blíž, hrozil tvrdými údery. Po úvodním oťukávacím kole se navíc rozhodl přitvrdit a hned ze začátku dobře natrefoval. Výraz v Rytmusově tvářil jasně říkal, že mu sice rány vůbec nechutnají, ale rozhodně se nemíní vzdát. V tomhle kole ale nebylo o vítězi pochyb.

Boráros nastartoval svůj pověstný "beast mód" a obíjel Rytmuse svými nejsilnějšími údery. Ten ale ukazoval, že má srdce bojovníka. V půlce kola schytal tvrdou zadní a přišlo první počítání, přesto zatnul zuby a pokračoval. V závěru kola ho ale od dalšího počítání nejspíš dělilo jen pár vteřin. V tom posledním už pak mohl zvítězit jedině díky nějakému šťastně trefenému úderu, zázrak se však nekonal a vítězství bral na body jednoznačně Gábor.

"Už som to hovoril po Marpovi, že už nebudem, ale nechajme sa prekvapiť. Ja jednoducho milujem proces, kde je nejaká príprava a kde ma hodí do hlbokej vody, aby som sa zas niečo naučil. A toto mi dalo do života strašne veľa, takže uvidíme," nevyloučil Rytmus, který za pár dní oslaví 45 let, že ho v ringu ještě uvidíme. "Ešte chcem povedať, že som bol tak dvakrát nahulený, keď mi dal granát na hlavu, ale samozrejme som sa vždy vyhecoval."

To Borárose bychom měli už koncem února vidět v dalším boxerském souboji s hercem Jakubem Štáfkem. Pozápasového rozhovor ale využil především k tomu, aby poslal vzkaz všem kritikům a internetovým odborníkům. "Keď nepoznáš niečo, čo si ešte nerobil, tak radšej nekritizuj. Tu je najlepší príklad, že tu má čo robiť, pretože možno boxuje lepšie ako vy. A my budeme ďalej pokračovať, pretože sa nikdy nevzdávame. Stále makaj a bež si za svojimi snami." 

Zdroje:  Fight Night Challenge

Nejnovější články