Tadeáš Růžička v Thajsku narazil, soupeř ho rozsekal lokty

Tadeáš Růžička v Thajsku narazil, soupeř ho rozsekal lokty Tadeáš Růžička na turnaji RFA 5 | zdroj: FOTO: Se svolením RFA

V současné době asi nejkontroverznější bojovník z domácí scény si v Thajsku odbyl první zápas, ten ale nedopadl vůbec podle jeho představ.

Tadeáš Růžička se v loňském roce i mimo okruh fanoušků bojových sportů, bohužel však tím nejhorším způsobem – agresivním chováním na ulici. Od soudu za napadení neznámého dostal podmíněně odložený trest odnětí svobody v délce 11 měsíců. Trestní příkaz si ale nevyzvedl, jelikož odjel do Thajska, kde zakotvil v Revolution gymu na Phuketu.

První zápas v Thajsku ale Mawarovi nevyšel podle představ. Na stadionu Paton Boxing se měl původně utkat s jistým Denissem z Německa, za toho ale nakonec zaskočil Mok Ka Chun Jakkawan z Hong Kongu, několikanásobný medailista z mistrovství světa v Muaythai asociace IFMA i World Combat Games.

Růžička v prvních dvou kolech těžil především z dobrých boxerských kombinancí, jenže pak Mok Ka Chun vsadil na lokty a ve třetí rundě roztrhl českému bojovníkovi obočí takovým způsobem, že přivolaný doktor zápas ukončil. 

"Byl to street jako kráva. Neudělali mi tejpy a do poslední minuty jsem myslel, že jdu s nějakým Němcem. Pak najednou nastoupí mladá hvězda z Číny. Celý zápas jsem měl a o to více mě mrzí, že loket, co mě ani nenahulil, to ukončil," zhodnotil Tadeáš souboj a uznal, že ho dostihla karma za minulý rok, navíc prý za zápas nedostal ani  korunu.

Tímto neúspěchem se Mawar nicméně nehodlá nechat odradit a plánuje okamžitý návrat do tělocvičny. 

Zdroje:  Tadeáš Růžička - Instagram

Nejnovější články