Takové promo na MMA zápas tu ještě nebylo! Inspektor Kincl stíhá chorvatského vraha Soldiće

Takové promo na MMA zápas tu ještě nebylo! Inspektor Kincl stíhá chorvatského vraha Soldiće Trailer na hlavní zápas KSW 63, v hlavních rolích bojovníci Roberto Soldić a Patrik Kincl. | zdroj: Foto: se svolením KSW

Na první pohled to vypadá jako trailer na nový film, který se chystá do kin. Nenechte se ale mýlit, jedná se o upoutávku na titulový zápas v polské organizaci KSW.

Patrika Kincla mají v Polsku rádi. Už ve svém prvním zápase pod tamější prestižní organizací měl rovnou naskočit do titulového zápasu. Kvůli zranění však sice ze souboje nakonec sešlo, ale přes domácí Drwala a Romanovskiho, které oba knockoutoval, český bojovník na vrchol stejně dokráčel. Už 4. září se ve Varšavě utká s Robertem Soldićem o šampionský pás ve welterové váze (-77 kg).

Chorvat rozhodně nebude snadné sousto. Za celou kariéru prohrál pouze třikrát a takřka všechny své soupeře knockoutoval před limitem. V posledních letech na něj dokázal vyzrát pouze Jihoafričan Dricus du Plessis, který nyní bojuje ve slavné UFC. Tam má dobře našlápnuto i Kincl a možná mu zbývá udělat už jen poslední pomyslný krok. Ten ale bude pořádně náročný.

V KSW naštěstí mysleli i na české fanoušky, takže si povedený trailer můžete vychutnat i s titulky:

Zdroje:  tisková zpráva - KSW

Nejnovější články