Tereza Bledá svoji brazilskou soupeřku uškrtila i upáčila zároveň a prodloužila svoji neporazitelnost

Tereza Bledá svoji brazilskou soupeřku uškrtila i upáčila zároveň a prodloužila svoji neporazitelnost zdroj: Profimedia

Popelka českého MMA Tereza Bledá si poradila se zkušenou soupeřkou z Brazílie a prodloužila svoji sérii neporazitelnosti.

Mladá, talentovaná a ve svojí kariéře doposud neporažená Tereza Bledá se na turnaji Oktagon 26 střetla s velice zkušenou Brazilkou Ednou Oliveirou Ajalou.

Brazilka byla sice o hlavu menší, ale co neměla do výšky, to vyvážila zkušenostmi. V postoji do sebe obě děvčata vlítly a obě tam měly částečný úspěch. V jednu chvíli to ale vypadalo, že Tereza dostala úder, po kterém trochu zavrávorala.

Rozhodla se tak nic nekomplikovat a okamžitě se vrhla po takedownu. Ten se jí povedl, ale Ajala jí nedala žádnou dominantní pozici a neustále se snažila vstávat. To se jí také několikrát podařilo, ale Bledá ji pokaždé nekompromisně posadila zpátky na zem.

Po poměrně dlouhém pozičním grapplingu se Tereza přece jen dostala Brazilce na záda, odkud jí ale Ajala setřepala a sama šla navrch do side control. Tereza ale nezpanikařila, dostala se do guardu a odtamtud Brazilce propašovala triangle choke. Ajala se ale neměla k tomu, aby škrcení odplácala, a tak k němu Tereza přidala i armbar, který už na Brazilku zabral. Tereza tak ukončila svoji zkušenou soupeřku na triangle – armbar 15 sekund před koncem prvního kola a připsala si svoji čtvrtou výhru ve své kariéře.

Zdroje:  Oktagonmma.cz

Nejnovější články