V reality show I Am Fighter došlo na zápasy. Ženy nakonec postoupily všechny

V reality show I Am Fighter došlo na zápasy. Ženy nakonec postoupily všechny Monika Rychtaříková vs. Natálie Trikalová | zdroj: FOTO: Se svolením IAF

Konečně se fanoušci MMA dočkali. Reality show I Am Fighter dospěla do fáze, kdy už to bude hlavně o zápasení. A přestože na jeden duel nakonec nedošlo, nudný šestý díl opravdu nebyl.

42letý jogín Martin Kačer podstoupil křest ohněm, v kleci ho totiž čekal o dost mladší Josef Stráník, který má na kontě několik zápasů v boxu a ani v MMA to nebyla jeho premiéra. Kačer měl tedy jasnou taktiku – dostat duel co nejdříve na zem. To se mu sice povedlo, jenže Stráník jej šikovně přetočil a započal destrukci tvrdými údery.

„Utekl mi z lopaty a dokázal prodat, co v něj je. Maká, je to dříč, já spíše takový punker,“ usmíval se poražený svěřenec Petra „Monstra“ Knížete. Ani po tomto neúspěchu rozhodně nemá v úmyslu s MMA seknout. „Jóga je skvělá v tom, že se tam dokážu vypotit a na pět minut si přijdu svatý. Ale zápasení je něco úplně jiného. Strašně mě to baví, být v té komunitě, kluci v gymu jsou jako rodina.“

Martin Kačer vs. Josef Stráník Josef Stráník porazil Martina Kačera | zdroj: FOTO: Se svolením IAF

Dámy se v bojích zapotily o trochu více, byť s vážením problémy neměly a všechny tři podvážily takřka o 3 kilogramy stanovený limit. Každá z nich ale nakonec musela absolvovat 2 zápasy. Anet Vechtová byla sice papírovou favoritkou toho prvního, nakonec ale brzký triumf na TKO slavila Monika Rychtaříková.

Ta poté byla před zraky tatínka a dvojčete Kláry blízko i úspěšné odvetě za prohru z prvního vzájemného
duelu s Natálií. Jenže té se nakonec ve třetím kole povedlo duel zvrátit pro sebe, když soupeřku utáhla na rear-naked choke. Následně tak došlo na "sestrovražedný" souboj mezi Anetou a Natálií, který si trenér David Závoda a nikdo z jeho gymu nepřál.

"Nechtěný" souboj mezi Anet Vechtovou a Natálií Trikalovou "Nechtěný" souboj mezi Anet Vechtovou a Natálií Trikalovou | zdroj: FOTO: Se svolením IAF

Výsledek? Na submisi ve druhém kole zvítězila Aneta, takže do semifinále k Tereze Garbaczewské
postoupily nakonec všechny tři bojovnice. „Co mi ty zápasy ukázaly? Že Natálie není tak dobrá, jak jsem si nejen já myslela, takže to bude ještě hodně zajímavé a těším se,“ zakončila den sebevědomým prohlášením Garbaczewská, která po triumfu v předchozí epizodě postoupila rovnou do finále.

Kromě Martina Kačera opustil show také Frederico Komuenha. Ten se totiž v jednom z prvních tréninků na duel s Jakubem Krtilem zranil a neměl možnost nejen splnit váhový limit, ale ani se kvalitně připravit. A jelikož Krtil dokázal s vypětím všech sil splnit váhový limit (75 kg), mohl po vážení spokojeně zamířit doplnit energii a pořádně se najíst.

Další díl I Am Fighter poběží na O2 TV Sport v pondělí 24. října od 21:30. Na 5. listopadu je pak naplánováno finále, které proběhne na galavečeru IAF 6 v Praze. V kleci uvidíme také Michala Reissingera, Davida Hoška, Davida Zoulu v odvetě s Petrem Beranem, Melvina Maného, Kláru Strnadovou a další.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený I Am Fighter (@iaf_iamfighter)

Zdroje:  I am Fighter

Nejnovější články