Vémola bude v prosinci bojovat, zájem o něj mají Pirát i Pešta

Vémola bude v prosinci bojovat, zájem o něj mají Pirát i Pešta Karlos "Terminátor" Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Karlos Vémola nakonec o zápas na posledním letošním turnaji Oktagonu nepřijde, otázkou ale zůstává, proti komu se 30. prosince postaví.

Odvetu s Patrikem Kinclem se domluvit nepodařilo, a tak to vypadalo, že už Karlose Vémolu letos v oktagonu neuvidíme. On sám přiznal, že pro něj organizace nejspíš nedokáže sehnat žádného zajímavého soupeře. Terminátor proto vzal osud do svých rukou a vyzval hned několik jmen. Jako první zmínil Attilu Végha, ten ale vhozenou rukavici nezvedl.

Vémola následně skrz sociální sítě vyzval také Materlu, Pütze a Piráta. Polák nepřipadá v úvahu, neboť má na 16. prosince naplánovaný souboj o titul střední váhy KSW. Němec na výzvu nereagoval. Slovenský fighter by se ale zápasu v O2 aréně nebránil. “Ak s niekým tento Silvester zápasiť, tak určite Karlíto. Tam sú vecičky ešte na doriešenie. Čo Vy na to?” zeptal se Krištofič fanoušků na Instagramu. Ti se podle očekávání rozdělili na dva tábory, zatímco jedny by duel zajímal, druzí ho považují za zbytečný i kvůli tomu, že Pirát prohrál poslední dva zápasy.

Vypadá to však, že promotérovi se nápad líbí. "Když jsem viděl odezvu na to Karlovo storíčko a viděl jsem Pirátovo vysílání, tak nebudu říkat, že mě to nechalo chladným. Oni dva mají mezi sebou to, co málokdo, a je to jeden z mála zápasů, který dává smysl mimo ty titulový. Je to zápas, který chceš vidět. Takže uvidíme, ještě nějaký prostor na povídání si tady je. Já jsem otevřený každý legraci, když dává smysl," naznačil Novotný v pořadu MMA letem světem, že právě toto by mohla být cesta, kterou se Oktagon vydá. Krištofič ale následně prozradil, že žádná jednání zatím neprobíhají.

O zápas se hlásí také Viktor Pešta

Na otázku, kdo by se měl Vémolovi postavit, odpověděl také Viktor Pešta, který o souboj s "Terminátorem" dlouho stál. "Dva týdny před tím mám zápas, nicméně pokud by to bylo v těžký váze, tak bych do toho i tak klidně šel. Karel říkal, že chce velký zápasy a ukončit kariéru jako double champ, ne? Tak jaká bude výmluva tentokrát?" napsal pod oficiální příspěvek organizace.

Byť komentář vyvolal velkou vlnu reakcí, šance na realizaci tohoto duelu se rovná nule. Viktor bude bojovat 16. prosince na turnaji KSW a je velké riziko, že si ze zápasu odnese nějaké zranění. I kdyby tomu tak ale nebylo, jeho vztahy s promotérem Novotným asi nejsou na nejlepší úrovni, jak nedávno přiznal.

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články