Viktor Pešta nastoupí na turnaji Oktagon 24 proti "italskému Vémolovi". Poradíme vám, jak celý turnaj sledovat

Viktor Pešta nastoupí na turnaji Oktagon 24 proti "italskému Vémolovi". Poradíme vám, jak celý turnaj sledovat zdroj: Profimedia

Viktor Pešta se chce přiblížit k titulu polotěžké váhy a již v sobotu k tomu bude mít příležitost. Jak si druhý Čech v UFC povede? To můžete sledovat online a my vám poradíme jak na to.

Viktor Pešta se v sobotu představí podruhé v polotěžké váze. Soupeřem mu bude italský zápasník Riccardo Nosiglia, jehož doménou je zejména wrestling a bývá svým stylem přirovnáván k "italskému Vémolovi".

I Pešta je však skvělým wrestlerem, který v zápasech vsází především na své takedowny a následné ground and pound, popřípadě submisi, pokud mu ji soupeř nabídne. Teď by sám rád ukázal, že i jeho defenzivní wrestling je na dobré úrovni a toto střetnutí dvou podobných stylů tak bude tak velice zajímavé. Mimo svého wrestlingu se ale český zápasník neustále zlepšuje také ve svém postoji a snaží se být co nejlepší a nejkomplexnější.

V Peštův prospěch hrají jasně zápasové zkušenosti i kvalitnější soupeři, s nimiž se utkal. Jako druhý Čech v UFC bojoval v těžké váze například i se současným vyzyvatelem Derrickem Lewisem, proti kterému si ze začátku vůbec nevedl špatně. 

Nosiglia je ještě trochu nevyzrálý, což ostatně připouští i Pešta, který jej přirovnal k sobě samému před několika lety. Itala zdobí agresivita, všechny jeho zápasy skončily v prvním kole (bilance 8-2). I poslední tři zápasy Pešty nedošly do druhého kola a dá se předpokládat, že nás tedy čeká divoké první kolo.

Určitě se tak můžeme těšit na zajímavou podívanou, která by vám neměla uniknout. A jak zápas sledovat? Nejjednoduší je to přes Fortunu:

Klikněte ZDE pro online registraci bez návštěvy pobočky a získejte bonus 1 300 Kč zdarma u Fortuny!

Jděte do "live sázek", ve kterých vyberete zápas. Následně na něj kliknete a můžete ho začít sledovat i na něj přímo sázet.

Zápas mezi Viktorem Peštou a Riccardem Nosigliou začíná už zítra, v sobotu večer. Jelikož se jedná o druhý zápas večera, přijde na řadu cca kolem 22. hodiny.

Zdroje:  Sherdog.com , Oktagonmma.cz

Nejnovější články