Chiesa chtěl oslavit vítězství kamarádky přímo v oktagonu, jenže prohrál souboj s alkoholem a odvedla ho policie

Chiesa chtěl oslavit vítězství kamarádky přímo v oktagonu, jenže prohrál souboj s alkoholem a odvedla ho policie Michael Chiesa | zdroj: Profimedia

Senzační výhra Julianny Peňi vyvolala v jejím týmovém parťákovi obrovské nadšení. Situaci sice nezvládl, ale nakonec jsme se dočkali šťastného konce.

Víkendové UFC nabídlo kromě skvělých bitev také jednu komickou situaci, kterou má na svědomí bojovník welterové divize Michael Chiesa.

Ten bedlivě sledoval zápas své týmové parťačky Julianny Peňi proti  šampionce Amandě Nunes. Peňa ale vytáhla z rukávu překvapení roku, když těžce favorizovanou královnu ženského MMA udolala ve druhem kole na škrcení. Chiesa, který celý večer v hledišti popíjel a své kamarádce vehementně fandil, byl její výhrou tak nadšený, že se chtěl společně s ní slavit přímo v oktagonu.

V přiopilém stavu přelezl zátarasy, které oddělovaly prostor oktagonu od hlediště a utíkal do klece. Jenže spadl, natloukl si obličej a začal se hádat s policií, která ho musela eskortovat ven, což neuniklo pozornosti fanoušků i novinářů. Celou situaci musel následně vysvětlit sám šéf UFC Dana White:

„Ne, nedostal se do žádné rvačky. Jak bych to řekl, abych toho kluka neztrapnil…,“ snažil se White podat celou událost kulantně na pozápasové tiskovce. „Napil se dnes večer trochu více, než měl. Když (Peňa) vyhrála, zešílel a chtěl skočit do oktagonu, ale spadl na obličej, pořezal si oko a měl tržnou ránu. Potom se hádal s policií, že se potřebuje dostat do klece a být s ní, protože je to jeho týmová parťačka.“

„Policie ho vytáhla, dostala ho ven a uklidnila ho. Já jsem za ním došel, minutu jsem s ním mluvil a všechno je v pohodě.“

Tím však příběh nekončí, Chiesa se nakonec ke své kamarádce přece jen dostal v zákulisí a bylo vidět, jak obrovskou radost z úspěchu své parťačky má, protože ji okamžitě objal a rozbrečel se štěstím. Pravděpodobně to má z části na svědomí těch pár promile alkoholu v krvi, které do sebe americký bojovník za večer nasál, ale bylo velice sympatické vidět, jak moc je z úspěchu své kolegyně nadšený.

Chiesa nefunguje v UFC jenom jako bojovník, ale jeho komunikační schopnosti ve střízlivém stavu jsou na velice solidní úrovni a občas tak zaskakuje jako zdatný analytik. Z toho, co Dana White řekl, se naštěstí zdá, že ani zápasnická, ani ta analytická kariéra není pro amerického bojovníka za tento bláznivý exces v ohrožení.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články