Colby Covington tipuje vítěze duelu Poirier vs. McGregor

Colby Covington tipuje vítěze duelu Poirier vs. McGregor Colby Covington na návštěvě v Bílém domě. | zdroj: Profimedia

Do nejočekávanějšího zápasu letošního roku zbývá už jen pár dní. Colby Covington prozradil, kdo podle něj zvítězí a proč.

Američan Colby Covington patří bezesporu mezi nejkontroverznější současné bojovníky, jehož výroky u fanoušků často vyvolávají nechápavé reakce. "Nejoblíbenější bojovník Donalda Trumpa" tentokrát ale nabídl upřímný názor na očekávaný zápas mezi Poirierem a McGregorem.

"Dustin pravděpodobně Conora znovu porazí," přiklonil se Covington na stranu svého bývalého kolegy z American Top Teamu, s nímž se ale nerozešel zrovna v dobrém. Zároveň ale připouští, že problém je především na druhé straně. "Porazíš chlapa, který už v tomhle sportu nemá žádnou motivaci. A to mám Conora rád. Měl skvělou kariéru, dokázal v rámci sportu velké věci, ale jeho čas vypršel. Je očividné, že netrénuje každý den, nevěnuje se svému řemeslu. Je jasné, že se věnuje spíše byznysu, aby naplnil své kapsy a bankovní účet."

Zatímco McGregor se nechal slyšet, že tentokrát přípravu na odvetu s Poirierem rozhodně nepodcenil a věnoval se čistě tréninku MMA, Covington vidí ikonu bojových sportů trochu jinak. "Už to prostě není ten stejný hladový Conor jako před několika lety. Na konci cesty je jiný a porazit ho už nemá moc velkou váhu."

Zdá má Covington pravdu se dozvíme již v neděli ráno. O motivaci by ale McGregor rozhodně neměl mít nouzi. Koneckonců pro peníze už dávno bojovat nemusí, tady jde spíš o přirozenou soutěživost, touho dokázat, že je lepším bojovníkem než Poirier. Vítěz má navíc předem rezervovaný zápas o titul lehké divize. O váhu výš hodlá pro změnu o šampionský pás zabojovat právě Colby, podle jeho slov ale domluva vázne na straně Kamaru Usmana, který se mu prý snaží ze všech sil vyhnout. Za jistých okolností bychom se ale v relativně blízké budoucnosti mohli dočkat i souboje Covington versus McGregor, neboť Ir v minulosti opakovaně vyjádřil zájem o welterový trůn.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články