Tentokrát jsem trénoval jen MMA, prozradil McGregor o přípravě na odvetu s Poirierem. Američané z něj šílí

Tentokrát jsem trénoval jen MMA, prozradil McGregor o přípravě na odvetu s Poirierem. Američané z něj šílí Conor McGregor a jeho nástup do klece za ohromné podpory fanoušků. | zdroj: Profimedia

Irská superhvězda McGregor se chystá na odvetu s Američanem Poirierem. V sázce je hodně, ale Conor hlásí, že tentokrát svého soupeře nepodcenil a svědomitě se na MMA zápas připravoval.

Tvrdé tréninky mají McGregor i Poirier za sebou, teď zbývá jen udržet tělo připravené, splnit váhový limit 70,8 kg a v sobotu večer (neděle ráno našeho času) se může jít na věc. Jejich třetí vzájemný zápas se bezesporu zařadí mezi nejsledovanější souboje všech dob. A byť naposledy irský bijec tahal za kratší konec, stále je nejslavnějším MMA bojovníkem světa. Když si společně s trenéry zašel po náročném tréninkovém kempu na jídlo, restauraci doslova obklopili fanoušci. Amerika z Conora stále šílí.

Populární Ir se s fanoušky spojil krátce i online. Nechyběl ani zpěvák Justin Bieber, kterému Conor poděkoval za milá slova po poslední prohře. Dotazy ale mířily samozřejmě také na přípravný kemp a aktuální formu. Zatímco posledně se McGregor netajil tím, že trénoval především box a Poirier měl pro něho být pouze předkrm před lépe placenou boxerskou eskapádou proti Mannymu Pacquaiaovi, nyní prý podobnou chybu neudělal. "Plně jsem se soustředil na trénink, zcela jsem se ponořil do smíšených bojových umění, nic jiného než MMA. Takže jsem připraven předvést show." 

"Poslední zhruba týden jsem měl jeden trénink denně, snížili jsme objem na polovinu. Mé tělo se teď připravuje. Pořád jsem spároval i hodně trénoval grappling, stále to byly tvrdé tréninky. A hádám, že ježdění na kole je jako druhá tréninková jednotka, takže jsem trénoval skoro třikrát denně. Jezdil jsem na kole na tréninky, po nich zase zpátky domů a pak zase zpátky do tělocvičny," popsal zevrubně několikatýdenní tréninkový kemp.

Nepodceňuje ani předzápasové dělaní váhy, díky spolupráci s výživovým specialistou se prý cítí v nejlepší formě života. "Tolik energie jsem nikdy před shazováním neměl. Váha je přesně tam, kde má být. Tentokrát je vážení jen asi něco málo víc než 24 hodin před zápasem. V Abú Dhabí to bylo víc než 3 dny předem. To mi bude hrát do karet a těším se na to." 

Sebevědomé prohlášení je zároveň signálem směrem k Poirierovi. Ten totiž nedávno prozradil, že se mu do hubnutí moc nechtělo a lobboval za to, aby se zápas odehrál ve vyšší welterové váze (-77,6 kg), což ale Conor ani UFC nechtěli. Podle amerického bojovníka to znamená jediné, vítěz dostane šanci zabojovat o titul, který nyní drží Brazilec Oliveira. "Dám mu pořádný highkick do hlavy," předvídá už teď "Mystic Mac". "Chce MMA, tak ho dostane!"

Zdroje:  Instagram Conor McGregor

Nejnovější články