McGregor prý lituje, že se v minulosti neutkal s dalším UFC šampionem

McGregor prý lituje, že se v minulosti neutkal s dalším UFC šampionem zdroj: Profimedia

Conor McGregor dosáhl v oktagonu velkých věcí. Když se ale ohlédl zpět, vyjádřil lítost nad tím, že nepoměřil síly s dalším šampionem.

Když Conor McGregor před 4 lety porazil Eddieho Alvareze a získal titul v lehké váze (-70 kg), stal se zároveň prvním bojovníkem, který byl v UFC souběžně šampionem dvou divizí (kromě lehké také pérové váhy (-66 kg). Hvězdný Ir následně zamířil do boxerského ringu, aby poměřil síly s neporaženým Floydem Mayweatherem. Když se teď ale ohlíží zpět, lituje, že nejednal trochu jinak.

Na stejném galavečeru, kde McGregor získal svůj druhý pás, se odehrála ještě jedna titulová bitva. Tehdejší šampion welterové divize (-77 kg) Tyron Woodley v něm remizoval s karatistou Stephenem Thompsonem. Vypočítavý Ir pravděpodobně počítal s tím, že Woodley titul ubrání a v zákulisí tedy začal zadělávat na souboj, jak je vidět ve videu níže.

Conor se nakonec vydal směrem k lépe placenému boxu. A právě toho teď trochu zalitoval: "Dívám se právě na zápas Woodley vs Wonderboy (Thomspon) 1 na BT Sport. Měl jsem si pro ten třetí pás rychle zajít před zápasem s Floydem. No dobrá, tahle hra je pořád ještě mladá," povzdechl si na Twitteru. Zároveň nastínil, že není všem dnům konec a do budoucna by svou "chybu" rád napravil.

Litovat toho samozřejmě může i Woodley, protože zápas s Conorem by pro něj bezpochyby znamenal nejlepší výplatu života. Bohužel o svůj titul dávno přišel a může tak na "money fight" zapomenout. McGregorův twít mu ale neunikl. "Kdyby chyby #Jenomkecy," reagoval stručně a možná sám doufal, že Ira vyprovokuje. 

To se však s největší pravděpodobností nestane. McGregor by se měl v lednu utkat s Dustinem Poirierem a pokud vyhraje, určitě se bude dožadovat titulového zápasu. Zároveň neskrývá, že by rád opět vyrazil do světa boxu, tentokrát proti Mannymu Pacquaiaovi. 

Zdroje:  Twitter - Conor McGregor

Nejnovější články