McGregor zareagoval na nabídku od UFC a přišel s dalším velkolepým nápadem

McGregor zareagoval na nabídku od UFC a přišel s dalším velkolepým nápadem Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Notoricky známý Ir si původně stanovil podmínku, že se zápas s Poirierem musí odehrát ještě letos. UFC však nekompromisně nabídlo termín až na leden.

Domluvit zápas pro neslavnějšího MMA bojovníka na světě není nic snadného. Ačkoliv dal Conor McGregor jasně najevo, že chce opět bojovat a dokonce si i vybral soupeře, který s utkáním souhlasil, nic zatím nebylo oficiálně oznámeno. Jednání se totiž zasekla na Irově požadavku, aby se bojovalo ještě letos. Soupeř Dustin Poirier dokonce prozradil, že on sám ještě ani oficiální nabídku nedostal a zároveň vysvětlil, kde je podle něj problém.

"UFC už má naplánovány hlavní zápasy pro všechny své turnaje do konce roku, takže si myslím, že chtějí, aby to byl novoroční zápas někdy v lednu. Ale Conor, stejně tak jako já, chce zápasit ještě letos. Tím se to celé zpomaluje, ale jednání stále probíhají."

Největší světová MMA organizace má očividně své zásady, přes které nejede vlak. Megazápas McGregor versus Poirier samozřejmě musí být hlavním soubojem večera. Zároveň v něm ale není ve hře šampionský titul, a tak nemůže dostat přednost před "tituláky". Že UFC nebude skákat, jak Conor píská, potvrdil i Dana White: „Dostal nabídku na zápas s Dustinem Poirierem 23. ledna."

McGregor okamžite zareagoval na Twitteru, jak je jeho zvykem. "Přijímám, bude to 23. ledna! Mým cílem je, aby se to odehrálo na stadionu Cowboys. Jerry Jones (majitel NFL klubu Dallas Cowboys) je můj přítel a ten stadion pojme celý náš dav. Budu připraven na Texas a Texas bude připraven na mé fanoušky. Potom bude zápas s Mannym."

Zdá se tedy, že UFC nemá ani zdaleka vyhráno. Znovu se ale ukazuje, že Conor má pod čepicí, protože stát Texas umožňuje zaplnit stadión diváky z 50 %. Jsme tedy optimisté a začínáme věřit, že se nakonec všechny strany dohodnou a na začátku příštího roku se zajímavé odvety z roku 2014 dočkáme. Možná i s fanoušky.

Zdroje:  Youtube ESPN MMA , Twitter Conor McGregor , THE FIGHT with Teddy Atlas

Nejnovější články