Floyd Mayweather si rýpnul do Conora McGregora a jeho odchodu do důchodu. Zvedne irský bojovník hozenou rukavici?

Floyd Mayweather si rýpnul do Conora McGregora a jeho odchodu do důchodu. Zvedne irský bojovník hozenou rukavici? zdroj: Profimedia

Conor McGregor nedávno oznámil odchod do zápasnického důchodu. Jeho boxerský rival mu ale oznámil, že by ho rád ještě jednou v ringu potrestal.

Irský bojovník Conor McGregor nedávno oznámil, že se loučí se svou kariérou v bojových sportech (psali jsme o tom tady). I přestože většina fanoušků i bojovníků to vidí spíše jako snahu o získání pozornosti, popř. snahu o vylepšení si vyjednávacích podmínek pro budoucí zápas, sám Conor říká, že to myslí vážně.

„Zápasení mě prostě nevzrušuje,“ vyjádřil se 32 letý McGregor a na svůj Instagram dal obrázek dortu, na kterém je napsáno „Šťastný důchod taťko“.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

❤️

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),Čen 7, 2020 v 9:34 PDT

Jeden člověk by však jeho důchodcovské úmysly pravděpodobně zvrátit mohl. Tím člověkem není nikdo jiný než jeden z nejlepších boxerů všech dob, Floyd Mayweather. Ten si do Conora nedávno rýpnul na twitteru:

„Jestli se nemýlím, neřekl jsi Miku Tysonovi, že bys mě porazil, pokud bys se mnou podruhé bojoval? A teď končíš! Myslel jsem si, že jsi chtěl porazit toho nejlepšího! No, pokud se rozhodneš vrátit, budu čekat, abych tě zase potrestal.“

McGregor a Mayweather spolu bojovali v roce 2017 a byl z toho jeden z největších zápasů současnosti. Floyd se kvůli tomuto zápasu také vrátil ze sportovního důchodu a i přestože Conor měl v zápase své momenty a dokázal Floyda občas potrápit, šlo vidět, že boxerský fenomén „to“ pořád umí. Čím byl zápas delší, tím více měl Mayweather navrch a v 10. kole dokázal McGregora porazit na TKO.

Jednalo se o obrovskou sportovní událost a druhou největší akci v počtu prodaných pay-per-view, při které si Mayweather podle všeho přišel na 275 milionů dolarů. Conor McGregor sice vydělal o dost méně, ale i tak si přišel na pořád pěkných 125 milionů dolarů. I když to tedy může vypadat tak, že Conor prohrál zápas, vítězem byl tak jako tak.

Floyd Mayweather, který má přezdívku „Money“, by rád zápas, který mu přihrál na bankovní účet „pár“ dolarů, rád zopakoval.

„Když vidím příležitost, kde můžu pobavit lidi, užít si zábavu a vydělat 600 milionů dolarů, proč ne?,“ řekl Mayweather, který McGregora vidí jako snadnou kořist. „A kdybych měl jít zpátky mezi provazy, proč bych bojoval s bojovníkem, který umí vyprodat jen malá města? Chci se střetnout s chlapama, kteří za sebou mají celé země. Jestli budu něco dělat, musí to stát za to.“

Jestli na tuto hozenou rukavici McGregor zareaguje se pravděpodobně dozvíme v následujících dnech, ale jisté je, že toto rýpnutí nemohlo horkokrevného Ira nechat chladným.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články