Conor prozradil, kdo je podle něj v UFC nejvíce přehlížený bojovník, i kdo byl jeho nejtvrdším soupeřem

Conor prozradil, kdo je podle něj v UFC nejvíce přehlížený bojovník, i kdo byl jeho nejtvrdším soupeřem Eddie Alvarez si proti McGregorovi doslova ani neškrtl. | zdroj: Profimedia

Slavný irský bojovník odpovídal na dotazy fanoušků a upřímně ohodnotil své soupeře. Khabib je podle něj nejlepším zemařem v UFC.

Irská superhvězda Conor McGregor se sice pilně připravuje na nadcházející souboj s Dustinem Poirierem, avšak ve chvílích volna rád komunikuje se svými fanoušky na sociálních sítích. V neděli je tedy pobídl, aby mu na Twitteru posílali otázky. Na některé z nich pak odpověděl a mnohé možná překvapil.

Jeden z dotazů se samozřejmě týkal šampiona lehké váhy. "Conore, co si upřímně myslíš o Khabibovi jako o bojovníkovi?"

"Fenomenální grappler. Momentálně nejlepší takový v našem sportu. Ale mám na to odpověď a oni to ví," nastínil "Notorious", že ho myšlenka na odvetu stále úplně nepustila.

Respekt vysmekl McGregor také svému přemožiteli Natu Diazovi. Právě jeho totiž jmenoval jako nejtvrdšího bojovníka, jakému kdy v oktagonu čelil. "Zombie ze západního pobřeží," dodal k němu ještě s odkazem na to, že se mu ho nepodařilo ukončit, ačkoliv šel stocktonský tvrďák během soubojů několikrát k zemi.

A kdo je podle Conora v UFC aktuálně nejvíce přehlíženým bojovníkem? Ačkoliv se s ním nikdy neutkal, jmenoval Tonyho Fergusona, zároveň ale dodal, že v prostředí jako je MMA se to prostě denně mění. Právě Tony mohl být koneckonců momentálně na výsluní. V souboji s Gaethjem však zaváhal a o svou velkou šanci tak na poslední chvíli přišel. Rozhodně je však velmi těžkým soupeřem pro kohokoliv z nejužší špičky lehké váhy a jeho návrat do oktagonu bude bezpochyby ostře sledovaný.

V budoucnu se prý také můžeme těšit na jejich třetí společný souboj. "Je to excelentní bojovník! Trilogie bude epická, až na ni dojde. Nathan a jeho styl boje nejsou nikdy daleko od mých myšlenek, když trénuji. Až na ten zápas dojde, budu připraven."

Conor McGregor vs Nate Diaz Conor McGregor vs Nate Diaz | zdroj: Profimedia

A ještě jeden rematch je ve hře. "Určitě, odveta s Maxem by mě zajímala," odepsal totiž Conor fanouškovi, který se zeptal na Maxe Hollowaye. Právě on byl kdysi jediným bojovníkem, který s McGregorem při jeho tažení k prvnímu titulu v UFC nepadl před limitem. Havaian ale později přiznal, že v té době ani neměl trenéra na boj v postoji. Zápas se navíc odehrál v roce 2013 a od té doby oba ušli pořádný kus cesty. Max sice aktuálně zápasí v pérové váze, ale v minulosti mu nedělalo žádný problém jít o váhu výš.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články