Naštvaný Ferguson poslal drsný vzkaz Poirierovi a "mezinárodnímu teroristovi" McGregorovi

Naštvaný Ferguson poslal drsný vzkaz Poirierovi a "mezinárodnímu teroristovi" McGregorovi zdroj: Profimedia

Obávaný bojovník má oprávněně pocit, že před ním soupeři utíkají. Dustin Poirier dal totiž před soubojem s ním přednost "money fightu" s McGregorem a to se "El Cucuyovi" vůbec nelíbí.

Tony Ferguson měl na začátku letošního roku bojovat o titul. Když ale Khabib Nurmagomedov vypadl ze hry, jako správný bojovník přijal nového soupeře. To se mu ale bohužel nevyplatilo. Ačkoliv vzal Justin Gaethje zápas na poslední chvíli, jeho agresivní styl skvěle fungoval a Tonyho doslova zdemoloval. Jedno klopýtnutí a "El Cucuy" vypadl ze hry o titul. O ten se Gaethje s Khabibem utká už na konci října na UFC 254.

Když se na veřejnost dostala informace, že se UFC snaží domluvit zápas Tony Ferguson vs. Dustin Poirier, fanoušci jásali. Tenhle duel totiž sliboval nezapomenutelnou podívanou. Bohužel však ztroskotal na tom, že Dustin požadoval větší výplatu. Přestože za něj u vedení loboval i sám Tony, UFC se nakonec rozhodlo, že se vydá jiným směrem a Dana White oznámil, že pro Fergusona hledá nového soupeře.

Kartami nakonec zamíchal také Conor McGregor, který využil toho, že je Poirier rozhádaný s UFC a domluvil si s ním na prosinec charitativní MMA exhibici v Irsku. Jakmile se o tom doslechl White, okamžitě nechal oběma poslat smlouvu na zápas. Přijali a Conor svého soupeře dokonce ujistil, že stále platí i jeho předešlá nabídka, že věnuje 500 tisíc dolarů Poirierově charitativní nadaci Good Fight Foundation. Zdá se, že už tedy zbývá jen domluvit kdy a kde se odveta z roku 2014 uskuteční. McGregor požaduje, aby to bylo ještě letos.

Bez domluveného zápasu tedy nakonec zůstal Ferguson. Zatímco si Poirier na Twitteru pochvaloval McGregorovu štědrost, "El Cucuy" mu dal jasně najevo, co si o tom všem myslí:

"Takhle se zaprodat, vzít úplatek od mezinárodního teroristy. Dobrá práce, chlapče," napsal v komentáři na Dustinův příspěvek. "Vem si ty peníze a buď pyšný, křiváku."

V souvislosti s Fergusonem se teď asi nejčastěji skloňuje jméno Michael Chandler. Bývalý šampion Bellatoru se nedávno upsal UFC a to by ho rádo rovnou otestovalo proti někomu z TOP bojovníků lehké váhy. Sám Tony ale naznačil, že by mu nevadilo ani jít o váhu výš do welteru (-77 kg) a přivítat zpátky v oktagonu Nicka Diaze, který nedávno oznámil comeback.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články