Dana White nepřímo naznačil, že Anthony Johnson odešel z UFC do Bellatoru kvůli steroidům

Dana White nepřímo naznačil, že Anthony Johnson odešel z UFC do Bellatoru kvůli steroidům zdroj: Profimedia

Co věcí za odchodem Anthony Johnsona z UFC do Bellatoru? Podle šéfa UFC máme použít fantazii.

Před pár dny přišla mírně šokující zpráva, když manažer populárního bijce Anthony Johnsona oznámil, že se jeho klient sice příští rok vrátí do oktagonu, ale nebude to v UFC nýbrž v konkurenčním Bellatoru. Psali jsme zde. "Rumble" svůj nečekaný krok nikterak nekomentoval. K celé situaci se však vyjádřil šéf UFC Dana White. 

"Předně chci říct, že mám s Anthony Johnsonem dobrý vztah. Mám ho hodně rád. Měl s námi smlouvu a já bych ho strašně rád viděl u nás zápasit. Nevím... Zapojte svou představivost," odpověděl White s potutelným úsměvem na otázku novináře Aarona Bronstetera, který podotknul, že "Rumble" vždy předváděl dobré zápasy a ještě mu nebylo ani 40. "Protože to bylo v jeho zájmu," dodal pak ještě. "Zeptejte se jeho, není to moje záležitost, je to jeho věc, a jestli o tom chce mluvit..."

Whitovovo vyjádření samozřejmě nahrává spekulacím. Není totiž tajemství, že Johnson po ukončení kariéry nabral opravdu hodně svalové hmoty a samozřejmě se tak v souvislosti s ním spekulovalo o užívání steroidů. UFC má velmi přísné antidopingové kontroly, zatímco Bellator je v tomto směru velmi pozadu, což samozřejmě může některým bojovníkům vyhovovat. "Rumble" by například musel do kontrolního testovacího programu vstoupit už 6 měsíců před plánovaným návratem. 

Posilování konkurence však nechává šéfa UFC absolutně chladným a sám vyhlíží epický start příštího roku. 20. ledna bychom se měli dočkat odloženého souboje Khamzata Chimaeva s Leonem Edwardsem. A následně přijde na řadu očekávaná odveta Conora McGregora proti Dustinu Poirierovi. Navíc to vypadá, že na stejné kartě bude také souboj Justin Gaethje versus Michael Chandler, kteří by případně mohli zaskočit jako náhradníci do souboje McGregor Poirier.

Anthony Johnson Bojovník Anthony Johnson by se uchytil i jako kulturista. | zdroj: Profimedia

Zdroje:  TSN

Nejnovější články