"Dostávám zaplaceno víc než vy oba dohromady!" vysmívá se Nate Diaz titulovému zápasu na UFC 251

"Dostávám zaplaceno víc než vy oba dohromady!" vysmívá se Nate Diaz titulovému zápasu na UFC 251 zdroj: Profimedia

Nate Diaz opět glosuje dění v MMA světě, tentokrát se mu nezamlouvá hlavní zápas UFC 251, které je naplánováno na příští měsíc.

Trochu to vypadá, že se v UFC schyluje ke stávce bojovníků. Přinejmenším některé z hlavních hvězd hrozí pozastavením svých rozjetých kariér, protože se necítí dostatečně finančně ohodnoceni. Jon Jones a Jorge Masvidal jsou slyšet nejvíc. Druhý jmenovaný měl možnost bojovat o titul, ale jednání zkrachovala údajně právě na tom, že chtěl po UFC moc peněz.

Tahle situace naopak nahrává bojovníkům, kteří ještě nejsou tak známí, Masvidalovo místo tedy zastoupil Gilbert Burns. Ten naposledy doslova přejel bývalého šampiona Tyrona Woodleyho a se sérií 6 výher v řadě si místo v titulovém souboji rozhodně zaslouží. Mnozí si to ale nemyslí. Nejhlasitěji se ohradil Nate Diaz, který je známý tím, že si servítky rozhodně nebere.

"Tohle je ten problém s lidmi, kteří se spokojí s méně, protože ví, že si stojí za h***o. Měl si bojovat s dalším zápasníkem v řadě a ne s borcem, co vezme míň peněz, protože mu to tak řekli. Tohle je důvod, proč si vás nikdo nebude pamatovat, chlapi. Tohle není titulový zápas," vzkázal svým kolegům na Twitteru.

Následně ještě připomněl, že vydělává víc než oba bojovníci dohromady a nelíbí se mu exkluzivní dohoda UFC s Reebokem, kvůli níž přišli mnozí bojovníci o podstatné příjmy ze sponzoringu. 

Ačkoliv Diaz sám titul nikdy nezískal, po nečekané výhře nad Conorem se stal v podstatě americkým lidovým hrdinou a jeho zápasy patří k nejočekávanějším. Zároveň dal ale jasně najevo, že po něm ani nijak zvlášť netouží a radši bude bojovat proti soupeřům, kteří mu přijdou zajímaví. Burns ani Usman to v jeho očích nejspíš nebudou.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články