KO za 30 sekund! "Khaos" Williams zdemoloval Abdula Alhassana tvrdým zadním direktem

KO za 30 sekund! "Khaos" Williams zdemoloval Abdula Alhassana tvrdým zadním direktem Khaos Williams posílá svého soupeře Abdula Alhassana na zem tvrdým zadním direktem. | zdroj: Profimedia

Kalinn Williams si na dnešním UFC turnaji připsal další rychlou výhru a dostal za ni bonus za výkon večera.

V jednom z hlavních zápasů večera se dnes na turnaji UFC Vegas 14 proti sobě postavili Kalinn "Khaos" Williams a Abdul Razak Alhassan.

Pro Williamse to byl teprve druhý zápas v UFC, ale hned dostal místo na hlavní kartě a promotéři patrně věděli proč. Jeho statistiky totiž mluví jasně - 11 vítězství, jen 1 porážka a 6 KO.

Jeho soupeř, Abdul Razak Alhasan, byl sám velice tvrdým soupeřem. Původem judista, který závodil v judu 22 let, se skvěle dokázal přeorientovat na velice dobrého postojáře a prosadil se v MMA. Na kontě má 13 zápasů, z toho 10 výher a všechna svá vítězství dokázal vyhrát před limitem na KO. Váhový limit pro welterovou váhu ale nesplnil, a tak se zápas konal v „domluvené“ váze 172,5 liber (cca 78kg).

Bylo tak zřejmé, že proti sobě stanou bojovníci, kteří se s tím v oktagonu obvykle nepárají, a že tento zápas k bodovým rozhodčím nedojde. A taky nedošel.

Khaos Williams začal trochu aktivněji a Alhassana trefil několika tvdými calfkicky. Alhassan mu to jednou oplatil, ale v momentě, kdy se chystal na další lowkick, Williams skvěle načasoval svůj zadní direkt a trefil Alhassana přímo na bradu.

Alhassan šel v bezvědomí na zem, jakoby ho podťali. Tam mu ještě Williams (trochu zbytečně) stačil dát jednu ránu na cestu, než jej rozhodčí stačil odtrhnout. Zápas trval přesně 30 sekund.

Kalinn Williams tak prodloužil svou vítěznou sérii na 8 vítězství v řadě a získal bonus 50 tisíc dolarů za výkon večera. Zajímavé je, že minulý zápas v UFC dokázal Williams ukončit také velice rychle, za 27 sekund.

Po dnešním vítězství je dost možné, že se Williams dostane mezi 15 nejlepších bojovníků welterové váhy a možná v budoucnu dokáže zamíchat kartami v nabité divizi.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články